top of page

Wedding time!

. . .

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Bij het plannen van een bruiloft komt heel veel kijken. De trouwlocatie en de trouwfotograaf zijn één van de eerste dingen die je gaat regelen. Tenslotte wil je dat jullie trouwdag de mooiste wordt!  Ik fotografeer veel bruiloften in Zeeland en de rest van Nederland. Ook ga ik graag met je mee om jawoord op jullie droomlocatie in het buitenland te fotograferen, want tegen "destination weddings" zeg ik volmondig JA. 

Als mens en zeker als trouwfotograaf vind ik het enorm belangrijk jullie te leren kennen voorafgaand aan de trouwdag. Daarom plan ik altijd graag een eerste kennismaking in waarbij jullie in mijn gezellige fotostudio lekker door vele trouwalbums kunnen bladeren en alle vragen kunnen stellen die je maar kunt bedenken. Juist die klik met een trouwfotograaf maakt je trouwdag zoveel relaxter! Boek je mij als jullie bruidsfotograaf dan krijgen jullie een pre-wedding fotoshoot cadeau. Waarom? Juist om alvast kennis te kunnen maken met mijn ongedwongen stijl van fotograferen. Die ontspannen, liefdevolle momenten van jullie samen leg ik vol enthousiasme vast zonder dat je je druk hoeft te maken over poseren, want dat is toch wel een beetje passé. Het laatste gesprek vindt 2-4 weken voor de trouwdag plaats en daarin geven jullie aan welk pakket kiest en nemen we jullie trouwdag tot in de details door We laten niets aan het toeval over want op de grote dag staat genieten voorop!

 

 

trouwfotograaf Zeeland

De dag

JULLIE TROUWEN

Op jullie trouwdag zal ik op het afgesproken moment aanwezig zijn en alle momenten vastleggen.. De kleinste details, die misschien zelfs aan jullie voorbij gaan, worden gefotografeerd. Juist die spontaniteit van de dag, de traan die je oma wegpinkt bij het jawoord en de die ongelofelijk mooie eerste kus als man en vrouw maken het album zo waardevol. Dit alles met oog voor de technische aspecten  zoals omgevingslicht en compositie.

 

De foto's worden  na de trouwdag zorgvuldig geselecteerd en bewerkt want alleen het beste is voor mij goed genoeg. Een maand na jullie trouwdag komen jullie samen jullie trouwalbum ophalen. Dit album is de grootste herinnering voor later en wordt dan ook met liefde voor jullie ontworpen.

Trouw

fotografie

Vanaf €1899,-

Inbegrepen in dit starttarief:

- 6 uur fotografie

- minimaal 150 bewerkte bestanden 

- kennismakingsgesprek

- gratis pre-wedding fotoshoot incl.

  2 vergrotingen naar keuze

- tweede gesprek

exclusief:

- trouwalbum

- urenupgrade

- reiskostenvergoeding 

  

Let's meet

Wil je meer weten en eens kennis komen maken? Neem vrijblijvend contact op. Ben ik op jullie datum nog in de gelegenheid, dan plan ik graag een gesprek met jullie in. Dit is ook in de avonduren mogelijk.. Op mijn nieuwe trouwwebsite Lovestories by Es vind je overigens ook heel veel info en lovestories van bruidsparen die jullie voor gingen.  Zie ik jullie binnenkort?

  

bottom of page