top of page

Zakelijke

fotogra  fie

 

Graag kijk ik samen met jou hoe we jouw bedrijf met vernieuwende beelden een hedendaagse uitstraling kunnen geven, variërend van een tijdloos portret tot mooie sfeerbeelden van de onderneming en het werkproces. Alles op elkaar afgestemd met als resultaat een duidelijk en frisse uitstraling.

Online

imago

Afspraken worden online gemaakt en bedrijven en social media is niet meer weg te denken. Wellicht eens tijd om jouw naar jouw online imago onder de loep te nemen! Is de website nog up-to-date, maak je goed gebruik van social media én natuurlijk is jouw beeldmateriaal nog passend bij vandaag? Vaak zien we in alle drukte niet dat beelden niet meer bij het nieuwe concept passen, terwijl juist foto's een groot deel van de uitstraling van het bedrijf bepalen. 

Graag kijk ik met jou wat jij als bedrijf wilt uitstralen om daar vervolgens de passende beelden bij te maken. Dat kan in de vorm van een complete zakelijk imago verandering maar denk ook eens aan een brandingshoot. Deze korte studiofotoshoot geeft jou nieuwe frisse beelden en kan al daarmee al het verschil maken. Graag brainstorm ik hier met jou over.

foto's

De

online imago;

de marketing van nu

De foto's zijn digitaal af te nemen in zowel 100 als 300 dpi. De eerste is geschikt voor websites en social media. Graag informeer ik je hierover.

bedrijven

portfolio

archikon

intec

financieel

zuiver

sabina

beads

wedding-d