zakelijke fotografie Kapelle.jpg

een unieke bedrijfsfoto

De eerste stap is een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen door zullen nemen. We lopen samen de website door, waarbij ik mijn ideeën met je deel. Zo krijgen we beiden een goed beeld van de te maken foto's, zodat ik gericht mijn werk voor jou verzorgen kan.

Het portretteren van jou en jouw medewerkers vindt in overleg plaats op de werkvloer of in mijn professioneel uitgeruste fotostudio. De sfeerbeelden maak ik op een nader af te spreken moment. Daags na de fotoshoot ontvang je een inlogcode, waarmee je het resultaat op een afgeschermde pagina van mijn website kunt bekijken.

Heb jij de afgelopen tijd al eens een kritische blik geworpen op de foto's van jouw website of social media? Vaak zien we in alle drukte niet dat beelden verouderd zijn of niet meer bij het nieuwe concept passen, terwijl juist foto's een groot deel van de uitstraling van uw bedrijf bepalen.

Graag kijk ik samen met jou hoe we jouw bedrijf met vernieuwende beelden een hedendaagse uitstraling kunnen geven, variërend van een tijdloos portret van u en uw medewerkers tot mooie sfeerbeelden van de onderneming en het werkproces. Alles op elkaar afgestemd met als resultaat een mooi en fris geheel.

 

De foto's zijn digitaal af te nemen in zowel 72 als 300 dpi. De eerste is geschikt voor websites en social media. Wil je foto's gebruiken voor drukwerk, denkend aan foldermateriaal en banners, dan heb je 300 dpi bestanden nodig. Alle fotobestanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en met zorg bewerkt.

Wil jij ook vernieuwende foto's, passend bij jou en jouw bedrijf? Graag maak ik vrijblijvend kennis en wie weet gaan we er samen iets moois van maken!

 

Klik hier voor contact of een offerteaanvraag.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie