Zakelijke

fotogra  fie

 

Graag kijk ik samen met jou hoe we jouw bedrijf met vernieuwende beelden een hedendaagse uitstraling kunnen geven, variërend van een tijdloos portret van jou en jouw medewerkers tot mooie sfeerbeelden van de onderneming en het werkproces. Alles op elkaar afgestemd met als resultaat een mooi en fris geheel.

1/7

foto's

De

online imago;

de marketing van nu

Online

imago

Steeds meer afspraken worden online gemaakt en bedrijven worden via social media gevonden. Daarom is het tijd om te kijken naar jouw online imago! Is jouw website nog up-to-date, maak je goed gebruik van social media én natuurlijk; heb je beeldmateriaal wat jouw bedrijf goed weergeeft? Vaak zien we in alle drukte niet dat beelden verouderd zijn of niet meer bij het nieuwe concept passen, terwijl juist foto's een groot deel van de uitstraling van het bedrijf bepalen. 

Graag kijk ik met jou wat jij als bedrijf wilt uitstralen om daar vervolgens de passende beelden bij te maken.

De foto's zijn digitaal af te nemen in zowel 100 als 300 dpi. De eerste is geschikt voor websites en social media. Wil je foto's gebruiken voor drukwerk, hierbij bijv denkend aan foldermateriaal en banners, dan heb je 300 dpi bestanden nodig. Alle fotobestanden zijn van hoog-waardige kwaliteit en worden met zorg nabewerkt en rechtenvrij geleverd.

bedrijven

deze

gingen je voor

archikon

financieel

zuiver

wedding-d

intec

sabina

beads

ALL EARS