top of page

Yay!

Jullie zijn in blijde verwachting! Het hartje van de baby klopt, de kleine trapt volop en de buik groeit alsmaar groter. Een moment om bij stil te staan, zo bijzonder en puur. Graag leg ik de zwangerschap uniek voor jullie vast, zodat de dikke buik voor altijd bij jullie blijft in een tastbare herinnering. Je kunt een losse zwangerschapsshoot en na de bevalling een newbornshoot bij mij boeken, maar ook kiezen voor het newbornpakket; Alles prachtig en puur vastgelegd. Van jullie kleintje in je buik tot enkele weken later erbuiten! Bewaard in een gepersonaliseerde fotobox.

Newborn

Pakket

Wat zit er in het pakkeT?

De prijs van het newbornpakket is €529,- (pakketwaarde €597,-). 
Kom je met meer dan 3 personen dan kost het pakket €559,-(pakketwaarde 633,-)

Tarief

Zwangerschapsshoot in de fotostudio tussen 30-36 weken van je zwangerschap, inclusief 3 foto’s naar keuze in  maat 20×20 cm. De foto’s worden op kunststof opgeplakt en afgewerkt met een veredelde laag.

 

Newbornshoot  (1-3 pers.) in de fotostudio van jullie baby. De newbornshoot vindt plaats wanneer jullie baby tussen 1-3 weken oud is. Voel je je prima en doet jullie baby het ook goed? Wacht dan niet te lang met boeken, want hoe jonger de baby is, hoe makkelijker hij/zij slaapt en nog heerlijk in de foetushouding ligt. Mooi voor de foto’s!  IIn de studio is het heerlijk warm voor jullie kleintje en hebben we veel materiaal tot onze beschikkng. Ik werk met diverse achtergronden en/of kleedjes. Jullie ontvangen 3 foto’s naar keuze in maat 20×20 cm, op kunststof opgeplakt en afgewerkt met een veredelde laag. Uiteraard kun de overige foto’s besteld worden in vele formaten en materiaalsoorten.

Je ontvangt een groeibox. Dit is een kunststof box waarin de 20×20 cm fotoplaten passen. Deze box is voorzien van de naam en geboortedatum van jullie kindje. De foto op de voorzijde kies je zelf uit.

bottom of page