the best life changing experience

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Zwanger!

Wauw

zwanger

Wauw…….. jullie zijn zwanger! Een dikke buik, een gevoel van intimiteit van jullie kleine die lekker beschermd in jouw buik groeit en groeit. Dit moment is prachtig om vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot. ​Of je nou van stoere foto's of juist hele zachte en dromerige foto’s houdt, deze gebeurtenis wordt op jouw manier vereeuwigd.

De fotoshoot duurt inclusief alle uitleg een uur. De mooiste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30-36e week van de zwangerschap.  Wil je dit moment laten fotograferen? Maak de afspraak voor deze fotoshoot dan als je ongeveer 28 weken zwanger bent. Zo weet je zeker dat ik een plekje in mijn agenda voor jullie kan vrijmaken!

broers en zussen in spé ook mee?

Mogen

Natuurlijk! Hoe tof is het om als trotse broer of zus met je kleine broertje of zusje, in de buik van mama, op de foto te gaan. De kinderen worden altijd betrokken in de shoot. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met schmink een hart in roze of blauw op de buik tekenen. Weten jullie het geslacht van jullie kleintje nog niet? Dan kunnen ze natuurlijk met blauw én roze kleuren. 

Tips

voor de 

fotoshoot

Het is erg leuk als je een knuffeltje of iets ander leuks uit de babykamer meeneemt.

Subtiele sieraden zoals een ring of armbandje staan op de foto het allermooist.

Vergeet ook niet de echofoto  mee te brengen! ​

Zorg dat er op je buik geen strepen van kleding te zien zijn en draag de dag van de fotoshoot dan ook losse kleding.

Neem van tevoren een kijkje in mijn portfolio op de website om een goed idee te krijgen bij de achtergrond die je wilt gebruiken.. Zwart, wit, grijs of misschien wel beige.

Jullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's, ik adviseer daarom altijd mooie lichte kleuren, zoals wit, licht grijs en pastel in combinatie met een lichte denim. 

Kijk bij portfolio voor meer zwangerschapsfoto's. Voor tarieven klik hier.