top of page

the best life changing experience

Zwanger!

Wauw

zwanger

broers en zussen in spé ook mee?

Mogen

Wauw…….. jullie zijn zwanger! Een dikke buik, een gevoel van intimiteit van jullie kleine die lekker beschermd in jouw buik groeit en groeit. Dit unieke moment is prachtig om vast te leggen in een zwangerschapsshoot. ​Of je nou van stoere foto's of juist hele zachte en dromerige foto’s houdt, dit o zo bijzondere moment wordt vastgelegd in de stijl die jullei vooraf kiezen. 

De fotoshoot duurt inclusief alle uitleg een uur. De mooiste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30-36e week van de zwangerschap.  Wil je  deze fotoshoot boeken? Maak de afspraak als je ongeveer 28 weken zwanger bent. Zo weet je zeker dat ik een plekje in mijn agenda voor jullie kan vrijmaken!

Natuurlijk! Hoe tof is het om als trotse broer of zus met je kleine broertje of zusje, in de buik van mama, op de foto te gaan. De kinderen worden altijd betrokken in de shoot. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met schmink een hart in roze of blauw op de buik tekenen. Weten jullie het geslacht van jullie kleintje nog niet? Dan kunnen ze natuurlijk met blauw én roze kleuren. 

Tips

voor de 

fotoshoot

Het is erg leuk iets persoonlijks, zoals een lief kleinknuffeltje  uit de babykamer mee te brengen.. Om de nadruk op je buik te leggen, kun je het beste subtiele sieraden zoals een ring of fijn armbandje dragen tijdens de fotoshoot. Vergeet niet de eerste foto van jullie baby, de echtfoto, mee te brengen! ​Daar kunnen we iets moois mee doen. Een praktische tip: 

Zorg dat er op je buik geen strepen van kleding te zien zijn en draag de dag van de fotoshoot dan ook iets dat los om je buik zit. Neem van tevoren een kijkje in mijn portfolio op de website om een goed idee te krijgen bij de achtergrond die je mooi vindt; zwart, wit, grijs of misschien wel beige. ullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's, ik adviseer daarom altijd mooie lichte kleuren, zoals wit en licht grijs in combinatie met een lichte denim.  Zwarte kleding is prachtig bij een zwarte achtergond. 

Kijk bij portfolio voor meer zwangerschapsfoto's. Voor tarieven klik hier.

bottom of page