intieme zwangerschapsfoto's Zeeland.jpg

Zwangerschaps shoot

Wauw…….. jullie zijn zwanger, gefeliciteerd! Een bijzondere gebeurtenis die jullie leven weldra zal veranderen zodra jullie kindje er is. Een dikke buik, een gevoel van intimiteit van jullie kleine die lekker beschermd in jouw buik groeit en groeit. Hoe bijzonder! Dit moment schreeuwt er gewoon om mooi te worden gefotografeerd tijdens een zwangerschapsshoot.

Op vakkundige maar ongedwongen wije zal ik deze fase mooi en puur vastleggen. Of je nou van stoer of juist heel zacht en dromerig houdt, geheel naar wens wordt de zwangerschap in mijn professionele ruime fotostudio in Zeeland op foto vereeuwigd. De mooiste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30-36e week van de zwangerschap. De fotoshoot duurt inclusief alle uitleg een uur. Het is erg leuk als je een knuffeltje of iets ander leuks uit de babykamer meeneemt en subtiele sieraden om doet zoals een ring of armbandje. Vergeet ook de echofoto niet mee te brengen.

Zorg dat er op je buik geen strepen van kleding te zien zijn en draag de dag van de zwangerschapsshoot dan ook losse kleding.  Wil je dit moment laten fotograferen? Maak de afspraak voor deze fotoshoot dan als je ongeveer 28 weken zwanger bent. Dit om teleurstelling tijdens drukke periodes te voorkomen. Ik zie je snel!

 

Het tarief vind je hier.

WERKWIJZE

Je wilt een foto laten maken en hebt telefonisch of per mail contact met mij opgenomen. Voorafgaand aan het inplannen van jullie fotoreportage leg ik je uit wat je kunt verwachten. Zo wil ik heel graag weten of je samen met je partner komt en of er al oudere broers/zussen zijn. Zij zijn ook van harte welkom en worden dan ook zeker betrokken in jullie zwangerschapsshoot.

De achtergrond waarmee de foto's worden gemaakt, wordt vooraf gekozen. Neem een kijkje in mijn portfolio op de website om een goed idee hierbij te krijgen. Wil je een frisse uitstraling? Kies dan voor een witte achtergrond. Houd je van pure foto's, dan is de grijze achtergrond echt iets voor jou. De stoere zwarte achtergrond geeft weer een totaal andere uitstraling. Wil je advies wat het beste in jouw interieur past? Ik help je graag daarbij.

Jullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's. Ik adviseer altijd mooie lichte kleuren, zoals wit, licht grijs, pastel in combinatie met een lichte denim. Houd het hierbij rustig qua prints. Hoe rustiger, hoe tijdlozer de foto zal zijn. Zeker bij een zwangerschapsreportage komt met witte kleding het pure helemaal tot zijn recht.

Veiligheid staat voorop. Ik werk dan ook strikt volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Heb jij voorafgaand aan de fotoshoot klachten, meld dit dan en we zullen de afspraak verzetten.

NA AFLOOP

 Binnen enkele dagen kun je inloggen op jouw online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Ouders die ook graag een foto willen, kun je thuis ook laten inloggen. Wil jij de mooiste foto;s graag digitaal? Kies dan voor het digitale pakket. Als vakfotograaf vind ik het echter juist enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor u afgedrukt op zeer hoogwaardig fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst. De vele soorten lijsten  zijn in iedere maat te bestellen.  De levertijd van jullie bestelling is gemiddeld één week. Zelfs tot twee jaar na de fotoshoot is het mogelijk fotoafdrukken bestellen. Desgewenst wordt uw album dan weer online gezet.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie