top of page

Mini-shoot

15 MINUTES IN THE SPOTLIGHT

33-vanbelzen-190224.jpg
25-kooij-040124.jpg
62-minaard-021123.jpg

Actie

SHOOT

broers en zussen in spé ook mee?

Wie

De MINI-SHOOT is enkele weken per jaar te boeken. Tijdens de slechts 15 minuten durende fotoshoot fotografeer ik jullie kind(eren) op spontane manier voor een mini prijsje.

Na bekendmaking van deze actie is de fotoshoot slechts beperkte te boeken. Volg mij via Instagram voor de nieuwste mini-shoot acties. 

De MINI-SHOOT is te boeken voor 1-3 kinderen. Kom je met 1 kindje, dan maak ik 15 minuten tijd om hem of haar op z'n mooist op de foto te kunnen zetten. Kom je met 2 of 3 kinderen? Dan gaan de kinderen samen op de foto. en niet individueel. De achtergrond, die ik voor deze actie gebruik, wisselt per actie. Wil je op de hoogte worden gehouden om verzekerd te zijn van een plekje wanneer er weer een MINI-SHOOT actie is? Volg mijn dan op mijn social media accounts:-).

Kosten

Deze 20 minuten durende fotoshoot kost €59,- incl. een online Gallery waarin jullie de bewerkte resultaten kunnen bekijken. 

Kies voor een mooie afdruk in hoogwaardige kwaliteit op vele exclusieve materiaalsoorten of bestel het speciale "MINI-pakket. Een digitaal pakket bestaande uit 5 HR bestanden naar keuze voor slechts €149,-

bottom of page