lieve pure dromerige kinderfoto.jpg

FOTOSTUDIO

Wil jij een bijzonder portret laten maken? De fotostudio, gevestigd in Kapelle (Zeeland) is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan groepen met maximaal 20 personen.   Tijdens de fotoshoot worden foto's in meerdere opstellingen gemaakt, zodat je achteraf de mooiste foto kunt kiezen. Samen maken we het gezellig, wat zorgt dat jij op de foto zal staan zoals je bent. Wees niet bang als jouw kindje even niet doet wat je van hem/haar hoopt, want ik heb engelengeduld en een trucendoos om er een succes van te maken. Maak hier jouw afspraak! Graag ontmoet ik jullie.

FOTOSHOOT

 Voorafgaand aan jullie fotoshoot neen ik de wensen met je door. Wil je een frisse uitstraling? Kies dan voor een witte achtergrond. Houd je van pure foto's, dan is de grijze achtergrond echt iets voor jou. Daarnaast werk ik ook met zwart. Voorbeelden vind je in de portfolio's in het menu "studiofotografie". Wil je advies wat het beste in jouw interieur past? Ik help je graag daarbij. Groepsfoto's vanaf 5 personen worden alleen met een witte achtergrond gemaakt. Jullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's. Ik adviseer altijd mooie lichte kleuren, zoals wit, licht grijs, pastel in combinatie met een lichte denim. Houd het hierbij rustig qua prints. Hoe rustiger, hoe tijdlozer de foto zal zijn. Zijn jullie een kleurrijk gezin? Schroom dan niet om zo ook gekleed te komen. De foto moet tenslotte helemaal bij jullie gaan passen.

NA AFLOOP

Enkele dagen na de fotoshoot staat jullie album online en is deze met een wachtwoord toegankelijk. Kies voor een mooie afdruk voor aan de wand. Ik lever vele mooie en exlusieve materiaalsoorten, waarbij de kleuren diep en helder zijn. Wil je foto's digitaal?  Bekijk hier de tarieven.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie