top of page

Studio

Wil jij een bijzonder portret laten maken van jullie kindje(s), zwangerschap, familie of misschien wel jullie huisdier? De fotostudio, gevestigd in Kapelle (Zeeland) is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan groepen met maximaal 20 personen.   Tijdens de fotoshoot worden foto's in diverse opstellingen gemaakt zodat er ruim keuze is. Samen maken we het gezellig, wat zorgt dat jij op de foto zal staan zoals je bent. Wees niet bang als jouw kindje even niet doet wat je van hem of haar verwacht, want ik heb engelengeduld en een trucendoos om er een succes van te maken. Maak hier jouw afspraak! Graag ontmoet ik jullie.

kijk bij portfolio voor meer studiofoto's 

1

Voorafgaand aan jullie fotoshoot neem ik de wensen met je door. Wil je een frisse uitstraling? Kies dan voor een witte achtergrond. Houd je van pure foto's, dan is de grijze achtergrond echt iets voor jou. Daarnaast werk ik ook met zwart. Voorbeelden vind je in mijn portfolio. Wil je advies over wat het beste in jouw interieur past? Ik help je daar graag bij. Groepsfoto's vanaf 5 personen worden alleen met een witte achtergrond gemaakt. Jullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's. Ik adviseer altijd mooie lichte kleuren, zoals wit, licht grijs of pastel in combinatie met een lichte denim. Houd het hierbij rustig qua prints. Hoe rustiger, hoe tijdlozer de foto zal zijn. Zijn jullie een kleurrijk gezin? Schroom dan natuurlijk niet om zo ook gekleed te komen. De foto moet tenslotte helemaal bij jullie passen.

2

Enkele dagen na de fotoshoot staat jullie album online en is deze met een wachtwoord toegankelijk. Kies voor een mooie afdruk voor aan de wand. Ik lever vele mooie en exlusieve materiaalsoorten, waarbij de kleuren diep en helder zijn. Wil je foto's digitaal? Kies dan voor het digitaal pakket.  Bekijk hier de tarieven van de fotoshoots..

Na

het fotograferen

Tijdens

de shoot

Stijl

past bij jou?

welke

Bij annulering 72 uur voor de fotoshoot worden de studiokosten in rekening gebracht, tenzij anders afgesproken.

bottom of page