lieve pure dromerige kinderfoto.jpg

FOTOSHOOT

NA AFLOOP

FOTOSTUDIO

 OPENING HOURS

MONDAY - FRIDAY 11:00 - 18:30 SATURDAY 11:00 - 17:00

SUNDAY 12:30 - 16:30 

Je wilt een foto laten maken en hebt telefonisch of per mail contact met mij opgenomen. Voorafgaand aan het inplannen van jullie fotoreportage, leg ik je uit wat je kunt verwachten. Zo wil ik heel graag weten met hoeveel personen jullie komen en wat de namen en leeftijden van de kinderen zijn. Voor een kind is het prettig als het in een omgeving komt die vertrouwd aanvoelt. De achtergrond waarmee de foto's worden gemaakt, wordt vooraf gekozen. Neem een kijkje in mijn portfolio onder het menu studiofotografie om een goed idee hierbij te krijgen. Wil je een frisse uitstraling? Kies dan voor een witte achtergrond. Houd je van pure foto's, dan is de grijze achtergrond echt iets voor jou. De stoere zwarte achtergrond geeft weer een totaal andere uitstraling. Wil je advies wat het beste in jouw interieur past? Ik help je graag daarbij. Groepsfoto's vanaf 5 personen worden alleen met een witte achtergrond gemaakt. Jullie kledingkeuze is mede bepalend voor de uitstraling van de foto's. Ik adviseer altijd mooie lichte kleuren, zoals wit, licht grijs, pastel in combinatie met een lichte denim. Houd het hierbij rustig qua prints. Hoe rustiger, hoe tijdlozer de foto zal zijn. Zijn jullie een kleurrijk gezin? Schroom dan niet om zo ook gekleed te komen. De foto moet tenslotte helemaal bij jullie gaan passen.

De foto's zijn gemaakt en nu?.......

Binnen enkele dagen kun je inloggen op je eigen online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Natuurlijk kun je de code aan jouw familie geven. Wil je mooiste foto's digitaal? Kies dan een digitaal pakket. Ik vind het echter enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor u afgedrukt op zeer hoogwaardig fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst. De vele soorten lijsten  zijn in iedere maat te bestellen.  De levertijd van jullie bestelling is gemiddeld een week. Zelfs tot twee jaar na de fotoshoot is het mogelijk fotoafdrukken bestellen. Desgewenst wordt jouw album dan weer online gezet. Bekijk hier de tarieven.

Wil jij een bijzonder portret laten maken? De fotostudio, gevestigd in Kapelle (Zeeland) is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan groepen met maximaal 20 personen  Tijdens de fotoshoot worden foto's in meerdere opstellingen gemaakt, zodat je achteraf de mooiste foto kunt kiezen. Samen maken we het gezellig, wat zorgt dat jij op de foto zal staan zoals je bent. Wees niet bang als jouw kindje even niet doet wat je van hem/haar hoopt, want ik heb engelengeduld en een trucendoos om er een succes van te maken. Maak hier jouw afspraak! Graag ontmoet ik jullie.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie