bijzondere kinderportretten fotostudio i

LOW-KEY

Bij binnenkomst in de studio en een korte eerste kennismaking gaan we gelijk aan de slag, want juist die eerste momenten zorgen voor puurheid. Op ongedwongen, speelse wijze maken we er een gezellig fotomoment van. Ik houd van afwisseling in composities en materiaalgebruik tijdens de fotoshoot, waarbij ik vlot alle momenten die jij laat zien pak. Samen zorgt zit voor een geslaagd resultaat en heb jij een prachtig portret voor aan de wand! Kinderen die iets langer de tijd nodig hebben om aan mij te wennen, laat ik in het begin even wennen. Samen spelen, bellen vangen, we maken er een feestje van en je zult verbaasd zijn hoe snel jouw kindje aan mij gewend raakt. En dan maken we er samen iets moois van.

Veiligheid staat voorop. Ik werk dan ook strikt volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Voor jouw binnenkomst wordt alles wat jij aan kunt raken gedesinfecteerd. Heb jij voor aanvang van de fotoshoot klachten, meld dit dan en we zullen de afspraak verzetten.

WERKWIJZE

Met een zwarte achtergrond wordt de sfeer van de foto intiem en dramatisch. De low-key fotoshoot, waarbij ik slechts een enkele lichtbron zal gebruiken, maakt dat er een krachtig en stoer portret ontstaat. Het low-key portret past helemaal in de hedendaagse industriële wooninrichting en zal een echte eyecatcher aan de wand zijn. 

 

Voor het maken van een donkere portretfoto vraag ik jou iets zwarts aan te trekken. De kleding moet als het ware wegvallen in de achtergrond en daarbij geeft donkere kleding het mooiste resultaat.

De manier van belichten is niet geschikt voor jonge kinderen die het nog lastig vinden om even op een krukje te blijven zitten of op een aangewezen plek te blijven staan. Aan het maken van ieder portret gaat wat tijd vooraf, want niets is zo belangrijk als de juiste lichtval van het summiere licht waarmee ik zal werken. Deze wordt per compositie afgesteld op de geportretteerde. De low-key fotoshoot is te boeken voor maximaal drie personen.

Ben jij in voor een eigentijds portret? Boek hier dan deze fotoshoot en geef je interieur een krachtige vibe.

FOTOSHOOT

De foto's zijn gemaakt en nu?.......

Binnen enkele dagen kun je inloggen op je eigen online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Natuurlijk kun je de code aan jouw familie geven. Wil je mooiste foto's digitaal? Kies dan een digitaal pakket. Ik vind het echter enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor u afgedrukt op zeer hoogwaardig fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst. De vele soorten lijsten  zijn in iedere maat te bestellen.  De levertijd van jullie bestelling is gemiddeld een week. Zelfs tot twee jaar na de fotoshoot is het mogelijk fotoafdrukken bestellen. Desgewenst wordt jouw album dan weer online gezet.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie