professionele babyfotografie Zeeland.jpg

NEWBORNSHOOT

Jullie worden binnenkort ouders of zijn dit net geworden. Van harte gefeliciteerd! Het klinkt misschien cliché, maar iedere geboorte is een wonder! Ieder wonder verdient het om op zijn allermooist vereeuwigd te worden. Zo zullen jullie nooit meer vergeten hoe klein jullie kindje was toen hij/zij net ter wereld was gekomen. Pasgeborenen slapen veel en kunnen nog zo heerlijk opgerold in de foetushouding liggen. Dit doen ze vaak echter alleen nog in de eerste weken. Het is dan ook het mooiste de newbornshoot binnen 1-3 weken te laten maken. De fotoshoot wordt verzorgd in mijn professionele ruime fotostudio, die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is het er heerlijk warm zodat jullie baby het lekker behaagelijk zal vinden en al snel in slaap valt. Met liefde en de grootste zorg voor jullie kindje, zal ik deze fase van jullie samen mooi en puur vastleggen. Wil je liever een newbornshoot bij jullie thuis? Hiervoor boek je een lifestyleshoot. Naast studiofoto's fotografeer ik dan ook een kijkje in het dagelijks ritme van jullle kleintje. Denk hierbij aan het badderen, aankleden en voeden. Broertjes en zusjes worden hier uiteraard ook in betrokken. Wil jij een newbornshoot? Bekjk hier het tarief.

WERKWIJZE

Met behulp van kleedjes van heerlijk zacht materiaal en in natuurlijke poses fotografeer ik wekelijks vele baby’s precies zo mooi en teder als ze zijn. Uiteraard worden er ook foto's van jullie gezin en mama en papa apart met de baby gemaakt. Zijn er oudere broers of zussen? Ik vind het onzettend leuk hen ook in deze fotoshoot te betrekken en mooie portretten van de kiinderen samen te maken. Dit gaat op een speelse ongedwongen manier.

FOTOSHOOT

De foto's zijn gemaakt en nu?.......

Binnen enkele dagen kun je inloggen op je eigen online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Natuurlijk kun je de code aan jouw familie geven. Wil je mooiste foto's digitaal? Kies dan een digitaal pakket. Ik vind het echter enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor u afgedrukt op zeer hoogwaardig fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst. De vele soorten lijsten  zijn in iedere maat te bestellen.  De levertijd van jullie bestelling is gemiddeld een week. Zelfs tot twee jaar na de fotoshoot is het mogelijk fotoafdrukken bestellen. Desgewenst wordt jouw album dan weer online gezet.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie