top of page

Klein

wonder

Gefeliciteerd! Jullie kindje is pas geboren of gaat binnenkort geboren worden. Hoe mooi is het om de eerste momenten van jullie kleintje, in de puurste vorm vast te leggen. Zo vergeten jullie nooit hoe mini hij of zij is geweest. 

Het allermooiste is om jullie kindje te fotograferen wanneer hij of zij nog graag opgerold in de foetushouding ligt. Dit is met 1-3 weekjes oud. Natuurlijk maak ik de studio lekker warm zodat de baby het comfortabel heeft en heerlijk in slaap valt. Met behulp van kleedjes van zachte, natuurlijke materialen leg ik het kindje in zijn of haar puurste vorm vast. Zorg ervoor dat je kort voor de shoot nog gevoed hebt. Dan heb je de meeste kans op een dromerige, slapende babyfoto. Word jullie kindje op een gegeven moment toch wat onrustig? Dan krijg je natuurlijk ruim de tijd om hem of haar even aan te leggen of een flesje te geven.

Uiteraard worden er ook foto's van jullie gezin en mama en papa apart met de baby gemaakt. Zijn er oudere broers of zussen? Ik vind het onzettend leuk hen ook in deze fotoshoot te betrekken en mooie portretten van de kinderen samen te maken. 

Kijk bij portfolio voor meer newbornfoto's. Voor tarieven klik hier.

Newborn

fotografie

Wil jij zo veel mogelijk herinneringen mooi vast laten leggen? Kijk hier voor het newbornpakket

en kijk terug op jouw zwangerschap en de newborn periode.

bottom of page