press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Kijk bij portfolio voor meer smashcake foto's. Voor tarieven klik hier.

Smashcake

time to pARTY

Het babyjaar is bijna voorbij en dat moet gevierd worden! Met een smashcakeshoot sluit je  de babytijd vrolijk af. Jullie kindje, zittend in een tof decor, mag lekker meppen in de taart en natuurlijk de cake en de topping aflikken. In de fotostudio leg ik de smashcake shoot vast en is het even één groot feest!

 

De smashshoot wordt gedaan zo'n 2 weken voorafgaand aan de eerste verjaardag, zodat je de bijgeleverde 6 uitnodigingen voor het feestje op tijd kunt uitdelen aan familie en vrienden. Tijdens ons telefonisch contact bespreek ik jullie wensen qua kleur en daar zal ik mijn decor op afstemmen.

 

Bij binnenkomst in de studio kan het zomaar zijn dat het jullie kindje even even tijd nodig heeft om te wennen. We beginnen daarom altijd met het maken van mooie pure lieve foto's van hem/haar met een witte achtergrond. Zo kan jullie lieverd in alle rust aan mij en de nieuwe omgeving wennen en dat zorgt voor het mooiste resultaat wanneer er echt gesmasht mag worden. Het smashdecor staat al klaar en zodra je zoon/dochter zich vrijer gaat gedragen kan de pret beginnen.

Tip

Oefen thuis alvast een keer met smashen met bijvoorbeeld een bus slagroom.. Veel kindjes zijn het thuis niet gewend om met eten te mogen spelen en hebben dus wat oefening en aanmoediging nodig.