roze smashcakefotoshoot in Zeeland.jpg

SMASHCAKESHOOT

Het babyjaar is bijna voorbij en dat moet gevierd worden! Met een smashcakeshoot sluit je  de babytijd vrolijk af. Jullie kindje, zittend in een tof decor, mag lekker meppen in de taart en natuurlijk de cake en de topping proeven. In de fotostudio verzorg ik smashcake shoots en is het even één groot feest! De smashshoot wordt gedaan zo'n 2 weken voorafgaand aan de eerste verjaardag, zodat je de bijgeleverde 6 uitnodigingen voor het feestje op tijd kunt uitdelen aan familie en vrienden.

De kosten van een smashcake fotoshoot bedragen €109,- (opnamekosten + 6 uitnodigingen in maat 10x15 cm op fotopapier afgedrukt) + €28,- voor de mega cupcake. De smashtaarten worden geleverd  door Miss Baktaart uit Kapelle. Zij maakt de taart in ieder gewenste kleur en bezorgt hem op de dag van de fotoshoot in de fotostudio. Wel zo gemakkelijk toch!

WERKWIJZE

Neem tijdig contact met mij op voor het inplannen van jullie smashcake fotoshoot. Tijdens ons telefonisch contact bespreek ik jullie wensen qua kleur en daar zal ik mijn decor op afstemmen. Bij binnenkomst in de studio kan het zomaar zijn dat het jullie kindje even even tijd nodig heeft om te wennen. We beginnen daarom altijd met het maken van mooie pure lieve foto's van hem/haar met een witte achtergrond. Zo kan jullie lieverd in alle rust aan mij en de nieuwe omgeving wennen en dat zorgt voor het mooiste resultaat wanneer er echt gesmasht mag worden. Het smashdecor staat al klaar en zodra je zoon/dochter zich vrijer gaat gedragen kan de pret beginnen. Wel handig om thuis alvast een keer te oefenen met bijvoorbeeld een bus slagroom. Kliederen met eten zijn de meeste kinderen niet gewend en doen ze dan ook niet altijd vanzelf.

Veiligheid staat voorop. Ik werk dan ook strikt volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Heb jij voorafgaand aan de fotoshoot klachten, meld dit dan en we zullen de afspraak verzetten.

NA AFLOOP

Enkele dagen na de fotoshoot kun je inloggen in jouw online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Opa's en oma's die ook graag een foto willen, kun je thuis ook laten inloggen. Wil jij de mooiste foto's graag digitaal? Kies dan voor het digitaal pakket. Als vakfotograaf vind ik het ook enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor je afgedrukt op stevig en duurzaam fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie