top of page

Lifestyle

Een newborn lifestyleshoot, outdoor lifestyleshoot of een huiselijke lifestyleshoot! Tijdens iedere reportage leg ik alle momenten in jullie dagelijks leven in een documentaire sfeer van. Geen vele geposeerde gezinsfoto’s, maar de dagelijkse momenten op beeld gevangen.

Niet alleen vrolijke mooie gebeurtenissen worden vereeuwigd tijdens een lifestylereportage. Het is erg waardevol om een prachtig document te hebben van jullie leven in een verdrietige periode. Denk hierbij aan de verzorging van een ouder/ partner tijdens langdurig ziekbed, maar ook die fijne momenten samen en een heerlijke knuffel mogen niet ontbreken. Een journalistieke fotoreportage waarbij het verdriet niet de boventoon voert en waarbij ook zeker plezier en liefde voor elkaar gefotografeerd worden. De reportage biedt mensen steun bij de verwerking van hun verdriet.

kijk bij portfolio voor meer lifestylefoto's 

1

Tijdens deze shoot zal ik lachende, vrolijke kinderen al stoeiend met hun papa vastleggen, maar ook de huilende peuter die even haar zin niet krijgt, past in dit plaatje. Deze momenten komen immers in jullie dagelijkse routine ook voor. Kies je voor de reportage bij jullie thuis, dan kunnen we natuurlijk ook naar buiten, dus  een ommetje naar de speeltuin met de hond en vervolgens lekker badderen in een bad mega veel sop. Wil je jullie gezin op het strand of in het bos vast laten leggen, dan maken we er buiten een feestje van. Van schelpjes zoeken tot rollen door de duinen. Alle leuke dingen die jullie graag samen doen, fotografeer ik graag voor jullie. Juist het vastleggen van het met elkaar bezig zijn, maken deze reportage ontzettend waardevol.

2

Voorafgaand aan deze lifestylefotoshoot maken jullie een pakketkeuze. Bedenk vooraf goed wat je wilt. Voor een dagpakket betaal je misschien iets meer, maar dan kan ik ook echt de complete dag voor jullie fotograferen en ontstaat er echt een groter beeld. Na het maken van de foto's kunnen jullie innen enkele dagen inloggen op jullie eigen online album. Zo kun je in alle rust jullie favoriete beelden kiezen. Familieleden die ook graag een foto willen, kunnen ook met de code inloggen. Jullie geven aan of jullie het digitale pakket willen ontvangen of juist een prachtig album, waarbij de foto's op hoogwaardig papier afgedrukt zullen worden. Het pakket kan altijd uitgebreid worden en natuurlijk kun je ook een mooie afdruk op diverse materialen bestellen.

Na

de fotoshoot

Tijdens

de lifestyle

shoot

bottom of page