header 2.jpg

FOTOSHOOT

Bij binnenkomst in de studio en een korte eerste kennismaking gaan we gelijk aan de slag, want juist die eerste momenten zorgen voor puurheid. Op ongedwongen, speelse wijze maken we er een gezellig fotomoment van. Ik houd van afwisseling in composities en materiaalgebruik tijdens de fotoshoot, waarbij ik vlot alle momenten die jij laat zien pak. Samen zorgt zit voor een geslaagd resultaat en heb jij een prachtig portret voor aan de wand! Kinderen die iets langer de tijd nodig hebben om aan mij te wennen, laat ik in het begin even wennen. Samen spelen, bellen vangen, we maken er een feestje van en je zult verbaasd zijn hoe snel jouw kindje aan mij gewend raakt. En dan maken we er samen iets moois van. Bekijk hier de tarieven.

Veiligheid staat voorop. Ik werk dan ook strikt volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Voor jouw binnenkomst wordt alles wat jij aan kunt raken gedesinfecteerd. Heb jij voor aanvang van de fotoshoot klachten, meld dit dan en we zullen de afspraak verzetten.

WERKWIJZE

De high-key fotoshoot is de meest geboekte studio fotoshoot. De achtergrond van jullie foto's is helder wit, waardoor de foto een tijdloze en frisse uitstraling zal krijgen en in ieder interieur past. Naast de achtergrond is jouw kledingkeuze ook bepalend voor de sfeer van het geheel. Mijn stijl van fotografie is rustig en puur en dat is ook mijn advies in kledingkeuze voor jullie. Witte, zacht grijze en pastelkleurige bovenkleding in combinatie met een lichte jeans of een licht jurkje maken dat de foto tijdloos is en jullie er jarenlang met plezier naar kijken. Houd je meer van felle kleuren en past dat gewoon heel goed in jullie leefomgeving? Ook dat is prima. Heldere kleuren in combinatie met een witte achtergrond zorgen voor een vrolijk geheel. Blijf vooral jezelf, want alleen dan sta jij op de foto zoals je bent!

Hebben jullie iets te vieren en zoek je het perfecte cadeau?  Denk dan eens aan een familieportret. Ik verwelkom groepen met maximaal 20 personen in mijn fotostudio. Samen met jullie maak ik er een feestje van. We starten met foto's van de kleinkinderen. Vervolgens gaat de complete groep op de foto. Hoe leuk is het om het ouderlijk gezin ook mooi vast te laten leggen? Het is ook mogelijk om tijdens de familie fotoshoot een extra gezinsopname bij te boeken. Bij het inplannen van jullie fotoreportage bespreek ik de mogelijkheden hiervan. Komt een gezin met kleine kinderen, dan is rust een bepalende factor voor een geslaagd resultaat. Ik start vaak met dat gezin, waarna de rest van de familie binnenkomt. Zo heeft ieder een eigen privacy moment at het resultaat alleen maar ten goede komt. Boek jouw studioshoot hier.

NA DE SHOOT

De foto's zijn gemaakt en nu?.......

Binnen enkele dagen kun je inloggen op je eigen online album. Het album staat 10 dagen online en in deze anderhalve week hebben jullie lekker de tijd om tot een mooie keuze te komen. Natuurlijk kun je de code aan jouw familie geven. Wil je mooiste foto's digitaal? Kies dan een digitaal pakket. Ik vind het echter enorm belangrijk dat de afdruk van hoge kwaliteit is. De fotoafdrukken worden dan ook grotendeels door mij persoonlijk voor u afgedrukt op zeer hoogwaardig fotomateriaal. De printer heeft in tegenstelling tot vele labprinters, geen zes , maar wel tien inktcartridges en dat zie je terug in de afdrukken. Deze zijn diep en vol van kleur. Foto's zijn leverbaar in vele formaten en worden op een kunststof plaatje geplakt, waardoor ze mooi blijven in de lijst. Naast een fotoafdruk op fotopapier is er keuze uit vele andere materiaalsoorten, zoals hout, aluminium, kunststof en zelfs leer. Foto's worden desgewenst ook ingelijst. De vele soorten lijsten  zijn in iedere maat te bestellen.  De levertijd van jullie bestelling is gemiddeld een week. Zelfs tot twee jaar na de fotoshoot is het mogelijk fotoafdrukken bestellen. Desgewenst wordt jouw album dan weer online gezet.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie