HIPPE SCHOOLFOTOGRAFIE

IEDEREEN STRALEND OP DE SCHOOLFOTO!

Dat is mijn doel wanneer ik bij jullie de schoolfoto’s maak! Mijn vrolijke, toegankelijk omgang met kinderen, engelengeduld en streven naar perfectie maken dat ieder kind op de foto staat zoals hij/zij is. De kinderen mogen zich speciaal voelen tijdens de fotoshoot. Daarbij is ieder kind anders en vraagt dit soms om een andere benadering.Vaak krijg ik van mijn klanten de vraag of ik de schoolfoto’s op de school van hun kinderen eens zou willen verzorgen. Met liefde maak ik iedereen blij met een mooi jaarlijks schoolportret,echter beperk ik mij tot een max aantal scholen. Zo kan ik naast mijn werk in mijn studio en als trouwfotgraaf de kwaliteit van mijn werk hooghouden en iets unieks leveren.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Als ik voor de eerste keer de schoolfoto’s verzorg, dan kom ik de week ervoor een kennismakingsrondje op school doen. Ik stel mij voor aan de kinderen en vragen kunnen kort gesteld worden. Prettig dat je een week later die vreemde vrouw al een keer hebt gezien en het allemaal niet zo spannend
meer is! Op de vastgestelde datum bouw ik vóór schooltijd een studio op van waaruit ik zal werken. We beginnen met de groepsfoto’s buiten. Indien het weer het toelaat zullen deze buiten gemaakt worden. Als alle groepen erop staan, worden de kinderen individueel in de studio gefotografeerd  Hierbij heb ik de hulp nodig van drie ouders die alles in goede banen kunnen leiden en in de gaten houden dat ook daadwerkelijk ieder kind aan de beurt is geweest. IVan ieder kind maak ik vier verschillende foto’s, zowel staand als close-ups. De zullen in zowel kleur als zwart-wit te bestellen zijn. Kinderen die broertjes/ zusjes op school hebben zitten, mogen uiteraard ook samen op de foto. Ik maak geen foto’s van gezinsleden die niet op (dezelfde) school zitten. Alles gaat in rap tempo, waardoor het voor de kinderen niet ongemakkelijk zal voelen en ze zichzelf echt zullen geven. Tevens is hierdoor de verstoring voor de docent minimaal.

HOEVEEL DAGEN NEEMT HET MAKEN IN BESLAG

Zowel voor de school als voor de leerlingen zelf is het wel zo prettig dat alles vlot verloopt. Tot max. 200-220 leerlingen verzorg ik de groeps- en portretfoto’s in één dag. Indien uw school meer dan 220 leerlingen heeft, zal ik op een ander moment terugkomen om de groepsfoto’s te maken.
Dat zal ongeveer een uur tot anderhalf in beslag nemen, afhankelijk van het aantal groepen. 

BESTELLEN

Het bestellen van de schoolfoto’s is zeer eenvoudig en voldoet aan alle AVG eisen.  Een week na de fotoshoot lever ik voor iedere leerling een inlogkaartje met eigen inlogcode (per groep gebundeld) af op school. Het bestellen gaat via een bestelwebsite waarop u kunt inloggen met een eigen persoonlijke code per leerling. Ouders hebben twee weken de tijd een bestelling te plaatsen. Na afloop van de besteltermijn verwerk ik alle bestellingen, wat ook ongeveer twee weken in beslag zal namen.  Na deze periode worden de bestellingen, gebundeld per groep, op school afgeleverd. Ouders die hun foto’s thuis geleverd willen krijgen, kiezen voor een betaalde verzendmethode. Ook deze foto’s worden geleverd zodra de levering op school plaatsvindt. Men heeft de keuze uit een losse foto of voordeelpakket. Tevens kunnen er vergrotingen, canvassen, sleutelhangers en diverse soorten lijsten besteld worden. De foto’s zijn ook als digitaal pakket te bestellen.

DOCENTENFOTO

De docenten mogen uiteraard ook op de foto. Zij ontvangen pakket S cadeau met de eventueel gemaakte teamfoto erbij. Na het afleveren van alle bestellingen ontvangt de school voor het leerlingvolgsysteem de groepsfoto’s en van iedere leerling een recente portretfoto digitaal in lage resolutie.

PRIJZEN

Pakket S van €11,90 voor €11,50
groepsfoto +1 portretfoto naar keuze

PAKKET M van €17,85 voor €15,95
groepsfoto +1 portretfoto naar keuze + pasfotovel

PAKKET L van €23,80 voor €18,95
groepsfoto + 2 portretfoto’s naar keuze + pasfotovel

PAKKET XL van €53,00 voor €35,95
groepsfoto + alle 8 gemaakte portretfoto’s

losse fotoafdruk (geen verplichting tot een pakket) € 5,95

 

Ik ben enthousiast om er samen met dedocenten en leerlingen iets moois van te maken! Nieuwsgierig geworden? Graag maak ik nader met u kennis en verzorg ik komend schooljaar ook jullie schoolfoto’s!

voorbeeld 1