IN BLIJDE VERWACHTING VAN EEN KLEINTJE!

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Wauw…….. jullie zijn zwanger, gefeliciteerd! Een bijzondere gebeurtenis die jullie leven weldra zal veranderen met al het moois dat komen gaat. Een dikke buik, een gevoel van intimiteit van jullie kleine die lekker beschermd in jouw buik groeit en groeit. Hoe bijzonder! Dit moment schreeuwt er gewoon om mooi te worden gefotografeerd tijdens een zwangerschapsshoot.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Op ongedwongen wijze en lekker enthousiast zal ik deze fase van jullie samen puur vastleggen. Of je nou houdt van stoer of juist heel zacht en dromerig, geheel naar wens zal ik jullie zwangerschap in mijn professionele ruime fotostudio in Zeeland vereeuwigen op foto. De mooiste tijd om voor een zwangerschapsshoot is in de 30-36 week van de zwangerschap. De zwangerschapsshoot duurt inclusief alle uitleg een uur. De tijd benut ik om alles mooi en divers te fotograferen. Het is erg leuk als je een knuffeltje of iets ander leuks uit de babykamer meeneemt en subtiele sieraden om doet zoals een ring of armbandje en . Vergeet ook de echofoto niet. 

TIP

Het is natuurlijk het mooiste als er op je buik geen strepen van kleding te zien zijn. Zorg dan ook dat je de dag van de zwangerschapsshoot losse kleding draagt. Zet jullie datum 3-4 weken voorafgaand aan de shoot vast om teleurstelling tijdens drukke periodes te voorkomen. Ik zie je snel!

Tarief vind je hier.