“YES” JULLIE GAAN TROUWEN!

 
 
TROUWFOTOGRAFIE

De liefde bezegelen omdat jullie van elkaar houden. Het Ja-woord in een droom van een jurk en een stoer pak op een bijzondere trouwlocatie en daarbij jullie lieve vrienden en familie en een taart om je vingers bij af te likken! Nu nog die ene trouwfotograaf die jullie gewoon lekker jezelf laat zijn, je laat genieten, jullie met liefde wil helpen waar nodig en bovendien ook het beste in jullie naar boven haalt.Met liefde verzorg ik graag een prachtige exclusieve niet alledaagse trouwreportage voor jullie. Een geweldige herinnering voor het leven!

ALS JE HET LAAT GEBEUREN, ONTSTAAT ER IETS MOOIS

Vaak krijg ik te horen:” Wij zijn niet zo van de foto’s, wij vinden het lastig te poseren”. Als je even met mij om tafel zit, zul je merken dat ik een heel energiek en creatief iemand ben, die het heerlijk vindt met mensen om te gaan en jullie op je trouwdag helemaal jezelf laat zijn. Poseren en krampen in je kaken kijken van een gemaakte lach bijvoorbeeld passen zeker niet bij mij en mijn manier van werken. Ik houd van de spontane momenten en in combinatie met mijn vakkennis leg ik het juiste moment magisch voor jullie vast. Vaak heb je niet eens in de gaten dat ik ondertussen ook nog met licht en compositie speel. Je wilt tenslotte niet zomaar een spontaan plaatje toch? Het moet ook nog eens een waanzinnige reportage gaan worden.  Dat jullie van elkaar en het van moment genieten staat bij mij voorop, want emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie trouwreportage zeker niet ontbreken.

EEN KLIK

Het is zo ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak bij mij voelen en het vertrouwen hebben dat ik jullie trouwdag gewoon geweldig voor jullie zal gaan vastleggen! Ik ben een echt mensen mens en jullie wensen vind ik dan ook heel belangrijk om tot een exclusieve reportage te komen. Kom gezellig bij mij op de koffie en stel gerust al je vragen. Ik ben altijd benieuwd naar jullie ideeën die de trouwdag zal maken zoals jullie het in gedachten hebben. Ik sta overal voor open. De diversiteit maakt mijn werk zo ontzettend leuk en bijzonder!

INVESTERING

Trouwreportages verzorg ik vanaf €1250,-. De bewerkte trouwfoto’s ontvangen jullie uiteraard digitaal in hoogwaardige kwaliteit zonder watermerk. Jullie reportage wordt altijd compleet geleverd met een stijlvol trouwalbum in een prachtige box, waarbij je kunt kiezen uit vele soorten en maten.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Blader hieronder op je gemak door enkele trouwreportages en proef de sfeer van mijn werk. Graag maak ik een afspraak met jullie samen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fotostudio en verzorg ik voor jullie dé herinnering aan jullie trouwdag! Exclusief en bijzonder. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-55306196, maar je kunt mij ook gewoon even een email sturen via het contactformulier op de website.

AWARDS

Inmiddels heb ik honderden bruidsparen hun ja-woord horen geven. Ook heb ik meerdere malen de Bruidsfoto Awards in ontvangst mogen nemen. Voor SKYradio heb ik op 10-10-2010, 11-11-2011 en 12-12-2012 het droomhuwelijk vast mogen leggen in samenwerking met Alain Clark, Roel van Velzen en Xander de Buisonjé. Op 14 jauari 2019 ben ik genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019!!!!! Super trots op mijn foto en nominatie. Je kunt tot 4 mei op onderstaande foto stemmen via deze link! Je vindt hem in de categorie bruidegom. Doen he? Dank je wel!

Niels & Nancy
FRANK & MARGO
Koen & Carly | Ibiza wedding
Anne & Jolyne
NIELS & MANON
NEVILLE & FRANSIEN
MATHIJS & JOELLE
JACK & JENNIFER
LEENDERT&NIENKE
Corné & Lesley
Mart & Davina
ERIK & LAURA
LUC & ELLIS

Wil jij ook bijzondere trouwfoto's?

Benieuwd geworden? Laat even je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!