BIJZONDERE TROUWFOTOGRAFIE

TROUWFOTOGRAFIE

Jullie gaan trouwen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen! Natuurlijk hoort daar ook de trouwfotografie bij. Begin met het bekijken van de vele stijlen van trouwfotografie en ga vervolgens op zoek naar dé fotograaf. Misschien is jullie trouwfotograaf wel belangrijker dan je in instantie verwacht…  Zij is iemand waar je gelijk een klik bij wilt hebben en die het allermooiste in jullie naar boven moet gaan brengen. De trouwfotograaf zit ook boordevol ideeën en wil maar één ding: Jullie een prachtige dag laten beleven en deze waanzinnig voor jullie vastleggen, want morgen, de dag erna en jullie hele verdere leven samen wil je de prachtige herinneringen van jullie dag kunnen herbeleven!

EEN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE TROUWREPORTAGE

“Wij zijn echter niet zo van de fotoshoot en daarnaast vinden wij het lastig te poseren” krijg ik vaak te horen.  Maar…als je even met mij om tafel zit, zul je merken dat ik een energiek en creatief iemand ben, die het heerlijk vindt met mensen om te gaan en jullie op je trouwdag helemaal jezelf laat zijn. Poseren en krampen in je kaken krijgen van een gemaakte lach, passen zeker niet bij mij en mijn manier van werken. Ik leg de spontane momenten tijdens de trouwreportage vast en daarnaast speel ik met licht en compositie, zodat jullie foto niet alleen een mooi bruidspaar toont, maar ook technisch perfect in elkaar zal zitten. Dat jullie van elkaar en het van moment genieten staat bij mij voorop, want emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie trouwreportage zeker niet ontbreken!

EEN KLIK

Het is ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak bij mij voelen als dat er vertrouwen ontstaat zodat ik jullie trouwdag gewoon geweldig voor jullie zal gaan vastleggen! Ik ben een echt mensen mens. Ik vind het bijvoorbeeld heel belangrijk dat je je wens omtrent jullie trouwfoto’s uitspreekt om zodoende tot een exclusieve reportage te komen. Je wilt tenslotte en bijzondere herinnering.  Kom dan ook gezellig bij mij op de koffie en stel gerust al je vragen. Ik ben altijd benieuwd naar jullie ideeën , want deze maken jullie trouwdag zoals jullie hem in gedachten hebben. Ik sta overal voor open. De diversiteit maakt mijn werk zo ontzettend leuk en bijzonder!

INVESTERING

Trouwreportages verzorg ik vanaf €1250,-. De bewerkte trouwfoto’s ontvangen jullie uiteraard digitaal in hoogwaardige kwaliteit zonder watermerk. Jullie reportage wordt altijd compleet geleverd met een stijlvol trouwalbum in een prachtige box, waarbij je kunt kiezen uit vele soorten en maten.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Blader hieronder op je gemak door enkele trouwreportages en proef de sfeer van mijn werk. Graag maak ik een afspraak met jullie samen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fotostudio en verzorg ik voor jullie dé herinnering aan jullie trouwdag! Exclusief en bijzonder. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-55306196, maar je kunt mij ook gewoon even een email sturen via het contactformulier op de website.

AWARDS

Inmiddels heb ik honderden bruidsparen hun ja-woord horen geven. Ook heb ik meerdere malen de Bruidsfoto Awards in ontvangst mogen nemen. Voor SKYradio heb ik op 10-10-2010, 11-11-2011 en 12-12-2012 het droomhuwelijk vast mogen leggen in samenwerking met Alain Clark, Roel van Velzen en Xander de Buisonjé. Op 14 jauari 2019 ben ik genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019!!!!! Super trots op mijn foto en nominatie. Je kunt tot 4 mei op onderstaande foto stemmen via deze link! Je vindt hem in de categorie bruidegom. Doen he? Dank je wel!

Niels & Nancy
FRANK & MARGO
Koen & Carly | Ibiza wedding
Anne & Jolyne
NIELS & MANON
NEVILLE & FRANSIEN
MATHIJS & JOELLE
JACK & JENNIFER
LEENDERT&NIENKE
BAREND & MONIQUE
Corné & Lesley
Mart & Davina
Arjan & Dinanda
ERIK & LAURA
LUC & ELLIS

Wil jij ook bijzondere trouwfoto's?

Benieuwd geworden? Laat even je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!