“YES” JULLIE GAAN TROUWEN!

 
 
TROUWFOTOGRAFIE

De liefde bezegelen omdat jullie van elkaar houden. Het Ja-woord in een droom van een jurk en een stoer pak op een bijzondere trouwlocatie en daarbij jullie lieve vrienden en familie en een taart om je vingers bij af te likken! Nu nog die ene trouwfotograaf die jullie gewoon lekker jezelf laat zijn, je laat genieten, jullie met liefde wil helpen waar het nodig en bovendien ook het beste in jullie naar boven haalt. Zo hebben jullie straks een prachtige professionele en niet alledaagse trouwreportage en jullie een geweldige herinnering voor het leven!

ALS JE HET LAAT GEBEUREN, ONTSTAAT ER IETS MOOIS

Vaak krijg ik te horen:” Wij zijn niet zo van de foto’s, wij vinden het lastig te poseren”. Als je even met mij om tafel zit, zul je merken dat ik een heel energiek en creatief iemand ben, die het heerlijk vindt met mensen om te gaan en jullie op je trouwdag helemaal jezelf laat zijn. Poseren en krampen in je kaken kijken van een gemaakte lach bijvoorbeeld passen zeker niet bij mij en mijn manier van werken. Ik houd van de spontane momenten en in combinatie met mijn vakkennis leg ik het juiste moment magisch voor jullie vast. Vaak heb je niet eens in de gaten dat ik ondertussen ook nog met licht en compositie speel. Je wilt tenslotte niet zomaar een spontaan plaatje toch? Het moet ook nog eens een waanzinnige reportage gaan worden.  Dat jullie van elkaar en het van moment genieten staat bij mij voorop, want emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie trouwreportage zeker niet ontbreken.

EEN KLIK

Het is een pré dat jullie je op je gemak bij mij voelen, sterker, dat jullie voelen dat ik jullie trouwdag gewoon geweldig voor jullie zal gaan vastleggen! Ik ben een echt mensen mens en jullie wensen vind ik dan ook heel belangrijk. Kom gezellig bij mij op de koffie en stel gerust al jullie vragen. Ik ben altijd benieuwd naar jullie ideeën die jullie trouwdag zal maken zoals jullie het in gedachten hebben. Ik sta overal voor open, wat mijn werk zo leuk maakt! Trouwfotografie kan ik al verzorgen vanaf €1250,- (exclusief album). Je ontvangt de bewerkte trouwfoto’s uiteraard digitaal in hoogwaardige kwaliteit zonder watermerk. Jullie reportage wordt altijd geleverd met een stijlvol trouwalbum in een prachtige box, waarbij je kunt kiezen uit vele soorten en maten. Bekijk ook eens enkele voorbeeldpakketten onder “tarieven”.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bekijk hieronder enkele trouwreportages en proef de sfeer van mijn werk. Graag maak ik een afspraak met jullie samen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fotostudio en verzorg ik voor jullie dé herinnering aan jullie trouwdag! Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-55306196, maar je kunt mij ook gewoon even een email sturen via het contactformulier op de website.

Inmiddels heb ik honderden bruidsparen hun ja-woord horen geven. Ook heb ik meerdere malen de Bruidsfoto Awards in ontvangst mogen nemen. Voor SKYradio heb ik op 10-10-2010, 11-11-2011 en 12-12-2012 het droomhuwelijk vast mogen leggen in samenwerking met Alain Clark, Roel van Velzen en Xander de Buisonjé.

Niels & Nancy
FRANK & MARGO
Koen & Carly | Ibiza wedding
Anne & Jolyne
NIELS & MANON
JACK & JENNIFER
Corné & Lesley
ERIK & LAURA

Wil jij ook bijzondere trouwfoto's?

Benieuwd geworden? Laat even je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!