25.jpg

trouwfotografie

WERKWIJZE

trouwdag

Jullie gaan trouwen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen! Natuurlijk hoort daar ook een bijzonder mooi trouwreportage bij. Je begint met het bekijken van de vele stijlen van trouwfotografie op internet en neemt vervolgens contact op met de fotograaf wiens stijl bij jullie past. Tijdens jullie zoektocht kom je er misschien wel achter dat jullie trouwfotograaf belangrijker is dan je in instantie verwacht…  Zij is er immers een groot deel van jullie trouwdag bij en het moet dan ook wel iemand zijn waar je gelijk een klik bij wilt hebben.

 

Als jullie trouwfotograaf wil ik het allermooiste in jullie naar boven halen. Met mijn creativiteit en passie voor mijn vak wil ik maar één ding: Jullie een prachtige dag laten beleven en deze waanzinnig voor jullie vastleggen, want morgen, de dag erna en jullie hele verdere leven samen wil je de prachtige herinneringen van jullie trouwdag kunnen herbeleven!  Een persoonlijke kennismaking is dan ook belangrijk en bovendien gezellig.

 

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk, dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek.  In mijn fotostudio heet ik jullie van harte welkom en hoor ik graag al jullie wensen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. Mijn gesprek met jullie gaat echter niet alleen over jullie grote dag, maar ook ben ik geïnteresseerd in wie jullie zijn, wat je interesses zijn en bijvoorbeeld hoe jullie elkaar hebben ontmoet. Alleen zo krijg ik een goed beeld van jou en kan ik op jullie trouwdag dé trouwreportage verzorgen die helemaal bij jullie past.

Niet onbelangrijk: ik word vaak in een heel vroeg stadium geboekt. Wacht dan ook niet te lang met het inplannen van een kennismaking. Vul het contactformulier in en ik laat jullie binnen enkele dagen weten of ik beschikbaar ben.

 

 

 

 

 

 

“Wij zijn echter niet zo van de fotoshoot en daarnaast vinden wij het lastig te poseren” krijg ik vaak te horen.  Maar…als je even met mij om tafel zit, zul je merken dat ik een energiek en creatief iemand ben, die het heerlijk vindt met mensen om te gaan en jullie op je trouwdag helemaal jezelf laat zijn. Poseren en krampen in je kaken krijgen van een gemaakte lach, passen zeker niet bij mij en mijn manier van werken. Ik leg de spontane momenten tijdens de trouwreportage vast en daarnaast speel ik met licht en compositie, zodat jullie foto niet alleen een mooi bruidspaar toont, maar ook technisch perfect in elkaar zal zitten. Dat jullie van elkaar en het van moment genieten staat bij mij voorop, want emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie trouwreportage zeker niet ontbreken!

Nadat jullie mij definief de opdracht voor een waanzinne trouwreportage hebben gegeven, volgen vaak vele maanden totdat het zover is. In de tussentijd hebben we contact met elkaar of gaan we samen op pad voor een loveshoot voor jullie trouwkaart. Een maand voordat jullie trouwdag aanbreekt, volgt een tweede gesprek. Hierin bespreken we de definitieve dagindeling. Dat moment kiezen jullie het trouwalbum en eventuele ouderboekjes uit. En dan breekt jullie grote dag aan...

 

Op jullie trouwdag ben ik aanwezig op het vooraf besproken tijdstip. Vaak is dat bij het aankleedmoment. Na jullie ontmoeting gaan we samen op pad voor de fotoshoot. Deze vindt meestal plaats op twee hele diverse locaties. Zo ontstaat een mooie diverse trouwreportage! Een plek waar jullie graag komen of mooie herinneringen aan hebben is extra waardevol. Jullie vrienden en familie staan te popelen om jullie te zien en bij aankomst op de trouwlocatie mogen deze sfeerfoto's zeker niet ontbreken. Denk hierbij ook aan de momenten van emotie en plezier tijdens jullie ceremonie, het brengen van de ringen door het allerliefste nichtje en natuurlijk de kus. Al deze momenten komen in de trouwreportage terug. De dag eindigt voor mij wanneer jullie dit willen. Na het aansnijden van de taart of misschien wil je de openingsdans ook wel vereeuwigd hebben!

Enkele dagen na jullie trouwdag zal ik je verblijden met een kleine preview uit de vele gemaakte foto's. Leuk om alvast met familie en vrienden te kunnen delen! De complete trouwreportage is inmiddels ook uitgewerkt en in het door jullie vooraf gekozen album verwerkt. Nog een week of vier en dan kunnen jullie het trouwalbum op komen halen. Ik vind het erg leuk als jullie samen komen. We hebben samen tenslotte een heel traject meegemaakt en jullie trouwdag ook samen beleefd! Naast het prachtige trouwalbum krijgen jullie de bewerkte foto's in hoge resolutie in een luxe bewaarbox mee naar huis. Een herinnering voor het leven!

Hieronder volgt een kleine impressie van mijn werk. Wil je meer bekijken?

Klik dan eens op de namen van bruidsparen die jou voorgegaan zijn onder "trouwfotografie" in de menubalk bovenaan de website.

INVESTERING

Voor €1395,- kom ik jullie dag al vastleggen. Dit tarief is voor 6 uur fotografie, inclusief hoogwaardige kwaliteit bewerkte digitale foto's, exclusief album. De albums zijn er in vele soorten en maten. Kies het album en het pakket dat bij jullie past. Graag maak ik een offerte op maat, afgestemd op jullie wensen.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie