25.jpg

JULLIE TROUWDAG

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd en wat leuk dat je een kijkje bij mij neemt. Trouwfotografie  is mijn grote passie. Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk de tijd te nemen jullie te leren kennen. Tijdens een vrbijblijvend gesprek in mijn fotostudio wil ik van ook alles van jullie weten. Juist dan kan ik een reportage voor jullie maken waarin je jezelf helemaal herkent. Samen alles tot in de puntjes voorbereiden zodat je op jullie trouwdag alleen maar van elkaar en alle mooie momenten gaan genieten, daar besteed ik dan ook graag veel aandacht aan. Tenslotte beleef je deze bijzondere dag maar één keer en juist die ene herinnering, dat bijzondere trouwalbum, verdient het dan ook perfect te zijn.

werkwijze

Een spontane verslaglegging van de dag is kenmerkend voor mijn trouwreportages. Het gebruik van heldere kleuren en een veelal bijzondere compositie maakt jullie reportage sprekend en exclusief. Sinds 2005 heb ik veel bruidsparen in de echt verbonden zien worden en iedere keer weer raakt het mij opnieuw. Dit zorgt ervoor dat ik ieder moment op zijn mooist voor jullie kan vangen. Alle gebeurtenissen op je grote dag worden vakkundig gefotografeerd. De kunst is om ieder beeld op het juiste moment te vangen, gelet op compositie en belichting. Soms vergeet je misschien even dat ik er ben om alles vast te leggen , want waar ik jullie help tijdens de footshoot, vind ik het minstens zo belangrijk de plechtigheid in alle transparantie vast te kunnen leggen. Niets zal mij ontgaan; van oma die een traantje wegpinkt, tot je kleine neefje die lekker door de trouwzaal kruipt.

investering

Voor €1395,- kom ik jullie dag al vastleggen. Dit tarief is voor 6 uur fotografie, inclusief hoogwaardige kwaliteit bewerkte digitale foto's. Alle reportages worden uitsluitend verzorgd inclusief album.De albums zijn er in vele soorten en maten. Kies het album en het pakket met het aantal uren dat bij jullie past. Graag maak ik een offerte op maat, afgestemd op jullie wensen. Ik vind kwaliteit  ontzettend belangrijk en zorg dan ook dat jullie album er één gaat worden waar jullie heel veel jaren met liefde in terug gaan kijken.

 

Niet onbelangrijk: ik word vaak in een heel vroeg stadium geboekt. Wacht dan ook niet te lang met het inplannen van een kennismaking. Vul het contactformulier in en ik laat jullie binnen enkele dagen weten of ik beschikbaar ben.