60+ shoot

Dagelijks maak ik opa’s en oma’s blij met een mooie foto van hun kinderen en kleinkinderen. Vaak ontbreken zij zelf op deze foto. Hoe waardevol is het om ook van jouw ouders een mooi portret te hebben? Vaak wordt ik gebeld door mensen waarvan één van de ouders is weggevallen met de vraag of ik een klein fotootje waarvan de kwaliteit zeer te wensen over laat, kan bewerken tot een mooi portret ter nagedachtenis. Hoe spijtig is het dan dat er geen puur en echt portret van de beide ouders is? Ouders mogen ook best eens in het zonnetje gezet worden met een leuke fotoshoot op een moment dat zij zich fantastisch voelen. Een moment dat men later graag wil herinneren.

De 60+ shoot biedt echtparen de mogelijkheid lekker ongedwongen te genieten van een leuke fotoshoot. Tijdens de shoot maak ik portetten van samen en apart. De foto’s kunnen met witte of grijze achtergrond gemaakt worden. Vooraf bespreek waar de voorkeur naar uitgaat. De fotoshoot kost €75,- (ma-vr overdag)

Ouders boeken niet zo snel een fotoshoot voor zichzelf. Geef eens een 60+ shoot cadeau! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ouderenfotografie