STUDIOFOTOGRAFIE – PASSIE VOOR JOUW LACH

 
STUDIOFOTOGRAFIE

Een bijzondere gebeurtenis, een nieuwe levensfase of een geweldig cadeau voor je ouders zijn momenten waar je een fotoshoot voor boekt. Ik verzorg graag jullie studiofoto en ontmoet veel mensen in mijn fotostudio. Deze vind je in Zeeland in de plaats Kapelle, nabij Begen op Zoom, Goes, en Middelburg. Studiofotografie is mijn passie en mijn portretfoto’s zijn dan ook vrolijk en ongedwongen. Het resultaat van jullie fotoshoot is een herkenbare portretfoto met die pure blik zoals hij altijd kijkt, of met die vrolijke giebel die bij haar hoort. Juist de verschillende leeftijden en karakters geven mij een enorme uitdaging en plezier in mijn werk als portretfotograaf. Bij binnenkomst in de fotostudio zul je je gelijk op je gemak voelen.

FOTOSTUDIO

De fotostudio is lekker ruim en toch heerst er een huiselijke sfeer. Kom je met een kindje, dan krijgt hij/zij zeker alle tijd en ruimte om te wennen aan de nieuwe omgeving voordat we met de fotoshoot beginnen. Tijdens de fotoreportage heb ik enorm veel geduld en liefde, waardoor er vertrouwen ontstaat. Juist dit vertrouwen maakt dat ik een bijzonder, pure en unieke portretfoto van jullie ga maken.

EEN CREATIEF PORTRET

Ik vang de mooiste blikken voor jullie met mijn camera. Je kunt bij mij een creatieve portretfoto verwachten, gemaakt vanuit een bijzondere hoek. Ik maak daarbij gebruik van helder licht en een uitsnede waarbij de persoon op de foto mooi en intens uitkomt.  Met liefde verzorg ik jullie fotoshoot in de vorm van een loveshoot, zwangerschapsfotoshoot, geboorteshoot, newbornfotoshoot, smashcakeshoot, kinderfotoshoot, PUUR shoot, familiefotoshoot, 65-plusshoot, dierenfotoshoot, vrijgezellenshoot of vriendinnenshoot. Wil jij  jaarlijks een portretfoto van de groei van jouw kleintje? Dan is het aantrekkelijke groeipakket wellicht iets voor jou. Bekijk mijn portfolio eens onderaan deze pagina. Zo krijg je een goede indruk van de sfeer en stijl van mijn werk.

PUUR FOTOGRAFIE

Houd je van een dromerige portret van de kinderen? Boek dan de PUUR shoot. Tijdens de fotoshoot, waarbij ik met een lichtgrijze achtergrond in de fotostudio fotografeer en de kinderen voornamelijk in het wit gekleed zijn, spelen liefde en lol met elkaar de grootste rol. Het gaat niet zozeer om een portret waarbij de kinderen alleen maar in de lens kijken, maar het vrolijk en lekker gek doen met elkaar spatten van de foto’s af! Op deze foto herken je de geportretteerde enorm

TIPS

“Heb je nog kledingtips?” is van de meeste gestelde vragen bij boeking van een studio fotoshoot. Jazeker die heb ik! Ik werk voornamelijk met een witte achtergrond waarbij lichte kleding, zonder al te veel prints en patronen, een zachte uitstraling geeft. Hierdoor gaat de aandacht naar jou en ontstaat er een tijdloos portret voor aan de muur. Denk aan wit, lichtgrijs, zachte pastels en jeans. Hierbij wil ik wel benadrukken dat je vooral als jezelf moet komen, want als zwart jouw kleur is, is dat natuurlijk ook prima. Je wilt tenslotte op de foto zoals je bent.  Let op: Indien u een afspraak heeft ingepland en deze binnen 24 uur voorafgaand aan de fotoshoot annuleert, ben ik genoodzaakt de studiokosten te rekenen.

NA DE FOTOSHOOT

Hoe gaat het nu verder in zijn werk? Direct na het maken van de foto’s laat ik alle materiaalsoorten en de afwerking van de foto’s zien. Tevens worden de studiokosten gelijk verrekend. Uiteraard heeft u de mogelijkheid met pin te betalen. Daags na de fotoreportage ontvangen jullie een mail met inlogcode van je eigen online album. De fotoreportage staat tien dagen online, zodat je op je gemak een mooie keuze kunt maken welke portretfoto(‘s) je graag afgedrukt wilt hebben voor aan de muur, in een lijstje, mini album of zomaar los wilt bestellen. In de studio laat ik jullie de vele soorten materiaal zien. Alles is bestelbaar van klein tot groot en wel twee jaar lang. Als vakfotograaf hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van de foto. Jij wilt tenslotte een foto waarbij de kleuren spreken en de intensiteit er vanaf spat. Afdrukken doe ik dan ook zelf of laat ik verzorgen door één van mijn vak leveranciers. Wil je meer info? Neem gerust contact met mij op.

Graag ontmoet ik jullie voor een bijzonder portret!

 
REACTIES VAN KLANTEN

Wat een belevenis om bij jou in de fotostudio te zijn! Zoveel energie en vrolijkheid werkte voor ons zo aanstekelijk dat we naast een fantastische familiefoto aan de wand ook een heel gezellig uur hebben gehad!  We komen zeker nog eens terug! fam. Janssen

Door het autisme van onze oudste zoon en hoe het er op dit moment aan toe gaat, zie je zijn echtheid niet altijd goed meer en de foto’s brachten mij even van ‘n stuk. Eindelijk zag ik hem weer! Doet me echt veel.. S

Vooraf zagen we er een beetje tegenop met onze twee spring-in-het-velds een fotoshoot te laten doen, maar wat heb jij een engelengeduld en passie voor kinderen! De foto’s zijn zo puur en echt! Je hebt de kinderen weten te vangen precies zoals ze zijn en van die twee prachtige koppies aan de muur worden we meteen blij als we er naar kijken. Dank je wel. fam. Van Belzen

Na de geboorte van ons dochtertje wilden wij heel graag een newbornshoot door jou laten doen. We wisten niet precies wat we konden verwachten, maar wat was dit leuk zeg! Je bent zo lief  en handig met ons meisje in de weer geweest en hebt haar bijzonder mooi weten vast te leggen.  Er was een kacheltje om haar warm te houden. Zo rustig dat ze er van werd! Je verschoonde zelfs haar poepluier!  De foto’s zijn echt geweldig! We hebben het fotoboek bij je besteld en laten het aan iedereen zien. Het is heel mooi ingedeeld en de kwaliteit echt heel mooi. Wij zijn ontzettend blij dat we dit gedaan hebben en zouden het iedereen aanraden. liefs Ann

 

 

 

Zwangerschapsfotografie
NEWBORNFOTOGRAFIE
KINDERFOTOGRAFIE
GEZINSFOTOGRAFIE
FAMILIEFOTOGRAFIE
PUUR SHOOT
SMASHCAKE SHOOT
VOLWASSENEN FOTOGRAFIE
CADEAUBON
NEWBORNPAKKET
GROEIPAKKET
PORTFOLIO SHOOT