“SMASH THAT CAKE”

 

JOUW EERSTE VERJAARDAG VIEREN WIJ MEE!

 

De eerste verjaardag van jullie kindje, hoe bijzonder! De babyfase ligt achter jullie. Een kleine dreumes stapt aan je hand, de wereld aan het ontdekken. Wat is er dan mooier dan de eerste verjaardagstaart even helemaal voor jezelf te hebben, er in te mogen slaan en er lekker van te mogen eten! Dit bijzondere moment leg ik met liefde voor jullie vast tijdens de smashcake shoot. Jullie kindje komt in haar feestelijke jurk, in zijn stoere broek of gewoon in een pamper op de foto en wordt in een speciaal decor (meerdere keuzes mogelijk) samen met een grote cupcake neergezet. Na het zingen van “hieperdepiep hoera” is het ijs al snel gebroken en kan de aanval op de heerlijke eerste verjaardagstaart beginnen. Alle grappige momenten leg ik daarbij vast. Jullie favoriete foto’s worden gebruikt voor het ontwerp van de eerste verjaardagsuitnodiging. Voorafgaand aan de smashcake shoot maak ik van de jarige een minireportage met witte achtergrond, zodat jullie kindje al aan mij gewend zal zijn als de taart tevoorschijn komt! Zo hebben jullie naast de smashcake foto’s ook een puur portret voor later. Ik werk samen met Miss Baktaart uit Kapelle. Zij maakt de prachtige smashcake taart voor jullie op bestelling in de door jullie gewenste kleur. Op de dag van de fotoshoot komt zij hem persoonlijk brengen. De kosten van deze heerlijke taart zijn €25,-. Mocht er nog iets over zijn, dan kunnen jullie de taart natuurlijk meenemen voor thuis. De taart wordt door Miss Baktaart gemaakt en in de studio bezorgd.

Smash the cake shoot €109,- (inlcusief 6 verjaardagsuitnodigingen in maat 10×15 cm, losse uitnodigen bestelbaar voor €2,95 per stuk)

 

Een smashcake shoot met decor over de top en helemaal op maat gemaakt voor jullie klentje? Kijk dan eens op de website van Lovely & Planned. Zij toveren de studio of andere locatie om tot een waanzinnig decor!