dromerige loveshoot in GoesLOVESHOOT

Wil jij je vriend(in) verrassen omdat jullie .. jaar samen zijn, als pre-weddingshoot voor jullie trouwdag of gewoon zomaar om te zeggen wat je voor hem/haar voelt? Voor deze speciale momenten maak ik graag iets speciaals. Geen studiofotografie, maar een fotoshoot op een andere locatie, bijvoorbeeld op een van de prachtige stranden die Zeeland rijk is, in het bos, op een stoere vervallen plaats of juist op die ene plek die voor jullie zo speciaal is!

De LOVESHOOT duurt maximaal anderhalf uur en kun je boeken van maandag t/m vrijdag. Op een bijzondere buitenlocatie, stoer of romantisch, net wat bij jullie past, vang ik jullie liefdevolle blikken en spontane momenten met veel enthousiasme met mijn camera. Alles wat jullie hoeven te doen is genieten van elkaar!

Enkele weken na de fotoreportage nodig ik jullie in mijn fotostudio uit om jullie eigen loveshoot album te bekijken en lekker mee naar huis te nemen. Het 20-pagina’s tellende fotoalbum bevat de mooiste foto’s uit jullie loveshoot. Uiteraard kun je naast het album losse foto’s bestellen of ervoor kiezen de mooiste foto op canvas te ontvangen in maat 50×50/50×70 cm in plaats van een compleet album. Wil je liever jullie vergroting op ander materiaal of in een grotere maat? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

                                              €349,-