PORTFOLIO OPBOUWEN

 
PORTFOLIOSHOOT

Droom jij ervan om als model aan de slag te gaan? Een mooi verzorgde portfolioshoot met professionele foto’s gaat je hier zeker bij helpen!  Heb jij ergens een passie voor en wil je dit op bijzondere wijze vast laten leggen? Verwen jezelf of iemand anders daan eens met een mooie kunstzinnige fotoreportage.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens de 1 uur durende fotoshoot maak ik diverse portretten van jou. Lettend op details als uitdrukkingen, houding en kleding, werkend in een ongedwongen ontspannen sfeer ontstaat het mooiste. Uiteraard is het mogelijk je tussendoor te verkleden of je haardracht aan te passen. Ik heb de mogelijkheid de achtergrond te wisselen, waardoor er een divers resultaat zal ontstaan. Besteed vooraf aandacht aan kapsel en visagie en laat dit eventueel door een professional doen. je zult zien dat dit zeker tot z’n recht komt op de foto’s! Ik kan je Kapsalon Willeke zeker aanbevelen. Zij verzorgen haar en visagie en zijn naast de studio gesitueerd. Daags na de portfolioshoot ontvang je een inlogcode, waarmee je online je album kunt bekijken.

KOSTEN

De portfolioshoot kost €299,- inclusief 5 fotobestanden in hoge resolutie naar keuze.  Meerdere fotobestanden bestellen? Dat kan voor €25,- per stuk. Een porfolioafdruk (A4) kost €29,50.

 

Graag ontmoet ik jou voor een kunstzinnig portfolioportret! Contact