Outdoor smashcakeshoot

 

SMASHCAKESHOOT VOOR YUNA

Yuna wordt bijna 1 en wat is er nou heerlijker dan op je eerste verjaardag lekker in je eerste taart te mogen meppen! De smashcakeshoot vindt normaal in de fotostudio plaats, maar soms wil je net even iets anders. Dus kies je voor iets fleurigers. Iets dat helemaal bij dit mooie zomermeisje past: een outdoor smashcakeshoot!

OUTDOOR

Het decor van deze outdoor smashcakeshoot is uitbesteed aan Lovely & planned.  Deze toffe wedding- and birthdayplanner zorgt voor een geweldig decor dat vooraf met de klant is doorgesproken. Bij aankomst op de locatie van de outdoor smashcakeshoot staat alles al klaar en kunnen we gelijk starten met de smashcakeshoot. Hoe fijn is dat!  Het moet natuurlijk wel echt goed weer zijn. Daarom vinden deze styled fotoshoots dan ook alleen plaats in de zomermaanden. De smashcake taarten worden altijd verzorgd door Miss Baktaart. Zij maakt de mooiste taarten in jullie gewenste kleur, passend bij het decor. Om de taart extra feestelijk te maken is er een caketopper van hout gebruikt, die wij besteld hebben bij “de Houten Enveloppenkist“.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het is wel zo prettig dat je kindje zich op zijn/haar gemak voelt bij mij en het decor, dus geven we hem/haar de ruimte even aan alles te wennen. Spelend en kletsend maak ik de eerste foto’s. Als het ijs gebroken is, wordt de taart erbij gepakt en kan het echte smashen beginnen. Verwacht niet dat jullie lieverd gelijk met beide handen de taart in duikt, want dat is iets dat je thuis ook niet doet. Vaak roepen we zelfs “bah” als je kindje met de handen in het bord eten roert. Een beetje helpen mag uiteraard. Een toefje room op de neus en handen smeren hoort er gewoon bij voor een kleurrijk resultaat.

VERJAARDAGSKAARTJE

Bij een studio smashcakeshoot ontvang je zes uitnodigingen voor het eerste feestje met een foto naar keuze.  Ook bij de outdoor smashcakeshoot kun je een ontwerpje laten maken voor het eerste verjaardagskaartje, alleen zitten deze niet in het pakket inbegrepen.  Het verjaardagskaartje is los bestelbaar voor €2,95 per stuk.