NIELS & MANON  |   TROUWREPORTAGE OESTERIJ IN YERSEKE

 

STOERE ROMANTISCHE BRUIDSREPORTAGE ZEELAND

Deze trouwreportage in de Oesterij in Yerseke begint met kennismaking met Niels en Manon. Niels, gek van Manon en van motoren. Manon, gek van Niels en van het strand! Voor mij een heerlijke combinatie om de trouwdag van dit leuke, lieve stel vast te leggen in de sfeer die bij ze past. In de trouwfoto’s wil ik beide wensen terug laten komen. Een stoere en romantische trouwreportage is het resultaat.

FOTOSHOOT TIMMERFABRIEK VLISSINGEN

Voor een stoere invalshoek gaan we dan ook naar de timmerfabriek. Met lichte muur, veel ramen, verdiepingen en de oude sfeer van toen kun je een ongelofelijk toffe fotoreportage schieten. Als je beste vriend dan ook nog eens met jouw motor aankomt, dan kan het niet meer stuk. De kleuren van de motor van Niels matchen bij zijn pak. Meer dan een rustige stoere achtergrond en een verliefd stel erbij heb ik niet nodig.

TROUWFOTO’S OP HET STRAND

Manon is dol op het strand en juist de combi van een stoere loveshoot op oud terrein en een romantische fotoshoot aan zee maken het album divers en kleurrijk! De dag vliegt voorbij en de gasten zijn op weg naar de huwelijksvoltrekking. Tijd voor ons om snel naar Yerseke te rijden.

JA-WOORD TUSSEN DE OESTERS

Meer Yerseke kan het niet worden met deze bijzondere trouwlocatie. Ik mocht de trouwdag vastleggen van het eerste bruidspaar dat hier getrouwd is en nu ben ik aanwezig voor de trouwdag van Niels en Manon. Aan alles is gedacht en de locatie is prachtig versierd met slingers, bloemen en ballonnen. Niels en Manon stralen en geven elkaar vol overtuiging het ja-woord. Als man en vrouw komen zij naar buiten en gaan we de groepsfoto’s maken. Wat een waanzinnig mooie bruidstaart weer! Spreekt deze taart jullie ook aan? Bij Miss Baktaart moet je zijn! Niels en Manon, wat een topdag was het! Jullie genoten intens van jullie trouwdag en dat was zeker te zien! Veel geluk met elkaar!

Meer info over mijn werkwijze als trouwfotograaf? klik hier.