NEWBORNPAKKET “EEN NIEUW LEVEN IN EN BUITEN DE BUIK VASTGELEGD”

 

Jullie zijn in blijde verwachting! Het hartje van de baby klopt, de kleine trapt volop en de buik groeit alsmaar groter. Een moment om bij stil te staan, zo bijzonder en puur. Graag leg ik de zwangerschap uniek voor jullie vast, zodat de dikke buik voor altijd bij jullie blijft in een tastbare herinnering. Je kunt een losse zwangerschapsshoot bij mij boeken, maar ook kiezen voor het newbornpakket; Alles prachtig en puur vastgelegd. Van jullie kleintje in je buik tot enkele weken later erbuiten!

Dit pakket bevat:

* Zwangerschapsshoot in de fotostudio tussen 30-36 weken van je zwangerschap, inclusief 3 foto’s naar keuze in maat 20×20 cm, mooi  afgewerkt met een veredelde laag.

* Newbornshoot in de fotostudio van jullie baby. De newbornshoot vindt plaats tussen 1-3 weken oud. Afhankelijk hoe het met moeder en kindje gaat. Voel je je prima en doet jullie baby het ook goed, wacht dan niet te lang want hoe jonger hoe makkelijker hij/zij slaapt en nog heerlijk in de foetushouding ligt. Mooi voor de foto’s!  Ik werk met diverse achtergronden en/of kleedjes. Jullie ontvangen 3 foto’s naar keuze in maat 20×20 cm, mooi afgewerkt met een veredelde laag. Uiteraard kun de overige foto’s bestellen in vele formaten en materiaalsoorten.

* Groeibox, waarin de 20x20 cm fotoplaten worden bewaard. Deze box is voorzien van de naam en geboortedatum van jullie kleintje en bestel ik voor jullie na de newbornshoot. Jullie kiezen de foto die je graag op de voorzijde wilt.

* Indien ik jullie geboortekaartjes ontwerp, kom ik 1-2 dagen na de geboorte bij jullie thuis de newbornshoot verzorgen. Jullie kunnen er uiteraard ook voor kiezen deze fotoshoot in de studio plaats te laten vinden.

 

NEWBORNPAKKET        €375,-