NEWBORNPAKKET “EEN NIEUW LEVEN IN EN BUITEN DE BUIK VASTGELEGD”

ZWANGERSCHAPS- EN NEWBORNSHOOT

Jullie zijn in blijde verwachting! Het hartje van de baby klopt, de kleine trapt volop en de buik groeit alsmaar groter. Een moment om bij stil te staan, zo bijzonder en puur. Graag leg ik de zwangerschap uniek voor jullie vast, zodat de dikke buik voor altijd bij jullie blijft in een tastbare herinnering. Je kunt een losse zwangerschapsshoot en na de bevalling een newbornshoot bij mij boeken, maar ook kiezen voor het newbornpakket; Alles prachtig en puur vastgelegd. Van jullie kleintje in je buik tot enkele weken later erbuiten! Bewaard in een gepersonaliseerde fotobox.

PAKKETINHOUD

* Zwangerschapsshoot in de fotostudio tussen 30-36 weken van je zwangerschap, inclusief 3 foto’s naar keuze in maat 20×20 cm. De foto’s worden op kunststof opgeplakt en afgewerkt met een veredelde laag.

* Newbornshoot in de fotostudio van jullie baby. De newbornshoot vindt plaats wanneer jullie baby tussen 1-3 weken oud is. Natuurlijk even afhankelijk hoe het met moeder en kindje gaat. Voel je je prima en doet jullie baby het ook goed? Wacht dan niet te lang, want hoe jonger de baby is hoe makkelijker hij/zij slaapt en nog heerlijk in de foetushouding ligt. Mooi voor de foto’s!  Ik werk met diverse achtergronden en/of kleedjes. Jullie ontvangen 3 foto’s naar keuze in maat 20×20 cm, op kunststof opgeplakt en afgewerkt met een veredelde laag. Uiteraard kun de overige foto’s besteld worden in vele formaten en materiaalsoorten.

* Groeibox, waarin de 20×20 cm fotoplaten worden bewaard. Deze box is 21×21 cm en voorzien van de naam en geboortedatum van jullie kleintje. De box bestel ik voor jullie na de newbornshoot, zodat jullie uit de newbornshoot een foto kunnen kiezen die je graag op de voorzijde wilt hebben.

* Indien ik jullie geboortekaartjes ontwerp, kom ik 1-2 dagen na de geboorte bij jullie thuis de newbornshoot verzorgen. Jullie kunnen er uiteraard ook voor kiezen deze fotoshoot in de studio plaats te laten vinden.

Voorbeelden en uitleg over de zwangerschapsshoot vind je hier. Voorbeelden en uitleg over de newbornshoot vind je hier.

NEWBORNPAKKET        €429,-