DE EERSTE MOMENTEN VAN JE KLEINTJE, “PUUR & INTENS” VASTGELEGD IN JULLIE NEWBORNSHOOT

NEWBORNFOTOGRAFIE

In blijde verwachting! Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere periode om dat kleine wondertje in je buik te voelen bewegen en te zien groeien! Nog even en je kunt jouw kindje in je armen houden, vertroetelen, voeden en lekker in bad doen. Een heerlijke tijd die waarschijnlijk niet snel genoeg kan aanbreken! Pasgeborenen slapen veel en liggen nog zo heerlijk opgerold in de foetushouding. Juist deze prille eerste momenten leg ik graag heel puur voor je vast.

WERKWIJZE NEWBORNSHOOT

Met behulp van kleedjes van heerlijk zacht materiaal, met diverse achtergronden en in natuurlijke poses fotografeer ik wekelijks vele baby’s precies zo mooi en teder als ze zijn. De newbornshoot verzorg ik in mijn professionele fotostudio, waar ik van alle gemakken en prachtig zacht licht ben voorzien. Uiteraard is het er heerlijk warm, zodat jullie kleintje het lekker behaaglijk zal vinden en al snel in slaap valt. Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM op het gebied van COVID-19, wat betekent dat jullie veilig de fotoshoot van jullie baby kunnen laten vastleggen, echter wel op gepaste afstand. Jullie leggen bij iedere nieuwe positie jullie kindje goed. Uiteraard krijg je hier duidelijke aanwijzingen voor, zodat het resiltaat er zeker niet minder om zal zijn. Alle kleedjes die ik voor de shoot gebruik, zijn vooraf gewassen, zodat jullie kleintje hier veilig op kan liggen.

HOE LANG DUURT DE FOTOSHOOT

Een pasgeborene heeft vaak nog niet zoveel ritme van eten, drinken en slapen, dus is het lastig aan te geven hoe lang de babyshoot gaat duren. Houd er rekening mee dat ik ongeveer anderhalf uur nodig heb voor een mooie newbornreportage. Zorg dat je kindje thuis lekker heeft gedronken, maar neem altijd een voeding mee voor het geval de honger toeslaat of een slokje om rustig te krijgen nodig is. Niet alle baby’s slapen en dat geeft ook helemaal niets. Tijdens de shoot zorg ik met mijn ervaring voor rust en warmte en heb ik echt engelengeduld. Zo kunnen jullie genieten van dit speciale moment.

WAT VOOR EEN FOTO’S KUN JE VERWACHTEN

De newbornshoot starten we met jullie kindje zelf mooi vast te leggen. Eerst in zijn of haar mooiste kleertjes en vervolgens veel in een rompertje en bloot. Dit maakt de fotoreportage zo prachtig zacht en puur. Natuurlijk maak ik niet alleen foto’s van jullie baby alleen, maar fotografeer ik ook de trotse papa en mama. Indien er oudere broertjes en/of zusjes zijn, is het erg leuk ze mee te nemen. Ik betrek hen in de fotoshoot, want als grote broer/ zus ben je natuurlijk heel belangrijk.  Uiteraard maak ik een prachtig portret van de kinderen samen.

WANNEER EEN NEWBORNSHOOT

De newbornshoot vindt meestal plaats als de baby tussen de 0-3 weken oud is. Dit omdat jullie kleintje dan nog lekker veel zal slapen en zich gemakkelijk in allerlei houdingen laat leggen in deze ontspannen toestand. Mocht je liever willen wachten totdat het gezin iets meer aan de kleine gewend is? Dan maken we toch een afspraak voor na de eerste drie weken!  De newbornshoot kunnen we direct na de geboorte inplannen of zelfs vooraf als jullie dat prettiger vinden. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. De agenda is snel vol. Daags na de fotoshoot ontvang je een inlogcode waarmee jullie album online te bekijken is.  Foto’s zijn in vele maten en materialen te bestellen. Ook kan ik een album leveren van de eerste babyshoot van jullie kindje. Wil je de foto’s liever digitaal? Dat kan. Voor €259,- ontvang je jullie complete newbornreportage digitaal in 300 dpi.

NEWBORNSHOOT BIJ JOU THUIS

Willen jullie liever de newbornshoot thuis, jullie samen met je kleintje gefotografeerd in jullie eigen omgeving tijdens het dagelijkse ritueel? Neem dan eens een kijkje bij “lifestylefotografie“. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten, maar vaak is het pakket met 2 uur fotografie al voldoende om een mooie herinnering van jullie nieuwe gezinsleven te maken.

ONTWERP VAN HET GEBOORTEKAARTJE

Voor een persoonlijk en origineel geboortekaartje kun je zeker bij mij terecht. Met liefde ontwerp ik een prachtig kaartje voor jullie kleintje. Ruime tijd voor de geplande geboorte ontmoet ik jullie graag in de studio en bespreken we jullie wensen. Voor de geboorte hebben jullie het ontwerp al goedgekeurd. Na de geboorte belt de kersverse papa/mama mij om de newbornshoot in te plannen. Deze zal binnen 1-2  dagen plaatsvinden. De fotoshoot vindt in principe bij jullie thuis plaats. Ik neem alle benodigde materialen mee en bouw een studiootje bij jullie op. Nog dezelfde dag kunnen jullie de foto’s voor het kaartje uitkiezen en stuur ik de bestelling door naar de drukker. Deze levert binnen 1 dag de kaartjes bij mij af. Interesse? Vraag vrijblijvend info op en wie weet verras jij straks iemand met een wel heel bijzonder kaartje!