MATHIJS & JOELLE

TROUWREPORTAGE IN YERSEKE

KENNISMAKING

Mathijs en Joëlle ken ik al enkele jaren van de toffe fotoshoots die we samen in mijn fotostudio hebben gehad. Wat was ik blij verrast dat zij gingen trouwen en mij vroegen als hun trouwfotograaf! Natuurlijk zei ik JA om samen met hen een bijzondere trouwreportage te gaan maken.

DE TROUWDAG

De trouwdag start al vroeg vanaf het ouderlijk huis van Mathijs. Hier leg ik het aankleedmoment vast. Na alles op de foto gezet te hebben, vervolg ik mijn weg naar het huis van hen samen. Daar maakt Joëlle zich klaar voor haar droomdag. De trouwjurk, gemaakt van soepel vallende stof in heel zacht roze kleur staat haar bijzonder mooi! Ondanks dat de zon zich in deze warme maand niet laat zien, belooft het nu al een stralende dag te worden. Na de aankomst van de bruidegom vertrekken we met vader van de bruid en de bruidshonden van het stel naar het strand voor een trouwreportage aldaar. 

FOTOSHOOT

Deel één van de fotoshoot speelt zich af op het strand van Noord-Beveland. Er hangen grillige donkere wolken boven zee waar ik helemaal blij van word. Ook de bruid ziet gelijk dat juist deze lucht een waanzinnig extraatje wordt op hun trouwfoto’s en reageert al net zo enthousiast als ik!  We starten met het fotograferen van de honden samen met het bruidspaar. De dieren vinden het maar vreemd dat ze niet lekker mogen spelen in het zand. Gelukkig zijn ze toch tot een tof portret te verleiden. Na een fotoshoot in de duinen ga ik samen met het bruidspaar richting de vloedlijn. Daar sluiten we de fotoshoot af met een ontspannen reportage, waarbij het bruidspaar speelt met de sluier in de  wind en de voeten in het water. Een sprint trekkend naar de auto’s, zijn we net op tijd voordat de bui losbarst.

TROUWCEREMONIE

Bij deel twee van de fotoshoot hebben we helaas last van het vele water dat naar beneden kwam, dus heeft het bruidspaar de tijd benut om even te relaxen voordat we onze weg naar de trouwlocatie gaan vervolgen. De trouwceremonie vindt plaats bij Oesterput14. Het weer mag dan wel geen tien zijn, maar wat is dit een te gekke trouwlocatie qua licht en de witte tinten. Nadat Mathijs en Joëlle volmondig JA tegen elkaar gezegd hebben en het bruidspaar is gefeliciteerd gaat iedereen aan tafel voor een zeer uitgebreide lunch.

GROEPSFOTO’S

Wat lief dat ik ook uitgenodigd ben om te blijven eten na het werk en wat komt dat nu goed uit! Na afloop van de ceremonie is het weer te slecht om buiten groepsfoto’s te maken. Wie eens bij de oesterputten in Yerseke is geweest begrijpt dat deze groepsfoto’s gewoon buiten gemaakt moeten worden. Omdat ik er met het eten ook bij was, hebben we met het maken van deze foto’s gewacht tot het droog werd en tussen de gangen door de gasten mee naar buiten genomen. De zon kwam door, iedereen kon even de benen strekken en de sfeer zat er goed in! Mathijs en Joëlle, dank jullie dat ik jullie mooiste dag mee mocht maken en jullie trouwreportage mocht verzorgen. Ik wens jullie alle geluk en liefde!

Vrijbijvend kennismaken? Gezellig. Vul hier het contactformulier in en ik laat je weten of jullie datum nog beschikbaar is.

RECENSIE BRUIDSPAAR

Wij hebben al een aantal fotoshoots bij Esther gedaan, we hoefden er dus ook niet lang over na te denken om Esther te vragen bij onze trouwdag! En daar hebben we zeker geen spijt van gehad… We voelen ons altijd op ons gemak bij Esther en dat zie je terug in de foto’s. Ongedwongen en spontaan. Ondanks dat het weer niet echt mee zat, hebben we toch prachtige foto’s op het strand kunnen maken, en zeker niet te vergeten samen met onze honden. Wij en ook de familie zijn super blij met de foto’s. Ze weet iedere blik mooi vast te leggen, en dat is voor ons erg waardevol…Mathijs & Joëlle