SAMEN MET JE LIEF   OF    SAMEN MET JE ZUS

FOTOSHOOT VAN SAMEN

Er is altijd wel een moment van jullie samen dat je gewoon vast moet laten leggen. Of je nu jouw geliefde in het zonnetje wilt zetten en samen een mooi studioportret wilt maken, of je je ouders wilt verrassen met een foto van hun kinderen. Kom samen met je broer, je vriend(in), gezellig met jouw bestie op de foto in mijn fotostudio of verras de aanstaande bruid met een vrijgezellenshoot. Je maakt er zeker iemand blij mee en het is ook nog eens leuk om te doen!

LOVESHOOT

Kom je samen met je vriend(in) op de foto, dan maken we er een gezellige loveshoot van! Ik footgrafeer zeer ongedwongen met als resultaat een stoere fotoshoot waarop jullie staan zoals jullie echt zijn! Lekker genietend van elkaar, gek vrolijk en dromerig.

VRIJGEZELLENSHOOT

Wat is er leuker dan de aanstaande bruid op haar vrijgezellenfeest te verrassen met een fotoshoot met haar beste vriendinnen! De fotoshoot duurt 2 uur en natuurlijk zorg ik voor koffie/ thee en iets lekkers erbij. Nadat de koffie is ingeschonken krijgen jullie een mini workshop met tips waar je op moet letten om mooi op de foto over te komen. Het geleerde gaan we natuurlijk gelijk in de praktijk toepassen! Handig ook voor de aanstaande bruid, die deze tips mee kan nemen op haar trouwdag! De fotoshoot vindt plaats in de studio.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

We starten met het maken van groepsfoto’s. Natuurlijk mogen deze lekker gek zijn. Ik heb hier ook de benodigde feestattributen voor in huis. Vervolgens maak ik van ieder wat losse portretten. Als laatste mag de bruid met al haar vriendinnen apart nog op de foto. Daags na de fotoshoot staan de foto’s online. De fotoshoot is te boeken voor 8-12 personen en kost €35,- p.p. Inbegrepen zit koffie/thee met iets lekkers, voor de bruid een harmonikaboekje met 10 foto’s naar keuze (leuk om op de trouwdag te overhandigen) en voor de vriendinnen 1 foto naar keuze in maat 13x13/13x18 cm. Uiteraard zijn alle foto’s los bestelbaar.

MEIDENFEESTJE

Een verjaardagsfeestje in de fotostudio vieren? Dat kan. Lekker gekke foto’s maken met je vriendinnen,, je tussendoor nog even verkleden en natuurlijk drinken we iets lekkers en is er koek en snoep in overvloed! Het meidenfeest duurt 2 uur. We beginnen metGraag vertel ik jullie meer over mijn werkwijze en de mogelijkheden voor een shoot van samen. Bel of contact mij via de site en je hoort mij snel!