“A DAY IN THE LIFE”

DAGELIJKSE MOMENTEN IN BEELD GEVANGEN

 

LIFESTYLEFOTOGRAFIE

Je herinnert je vast nog wel een foto van jou in je kinderjaren waar je bij je pasgeboren zusje in de wieg gluurt, een foto van de eerste keer zonder zijwieltjes op de fiets, of een foto in een bad vol met sop. Evenals die foto giechelend op de schommel of zo’n foto waar de pot pindakaas over je hele gezicht gesmeerd zit. Deze momenten blijven voor altijd in jouw herinnering en maken de kindertijd zo ontzettend waardevol. “A day in the life” reportage is een dag in het leven van jullie gezin in een documentaire familiereportage vastgelegd.

JOURNALISTIEKE FOTOREPORTAGE

Geen mooie geposeerde gezinsfoto’s, maar echte momenten in een dag als ieder andere, worden op journalistieke wijze met mijn camera gevangen. Van lachende vrolijke kinderen tijdens het stoeien met papa tot een huilende peuter die haar zin even niet krijgt. Zo ook een ommetje naar de speeltuin met de hond en vervolgens lekker badderen in een bad mega veel sop! Juist het vastleggen van de normale dagelijkse bezigheden maken deze reportage ontzettend waardevol.

NEWBORNFOTOSHOOT

Ook jullie newborn fotoshoot kun je als “day in the life shoot” boeken. Ik kom bij jullie thuis de fotoreportage maken en leg de vele momenten in jullie nieuwe ritme vast. Van het wakker worden van jullie kleintje, tot het geven van de voeding en een heerlijk badje. Samen met grote broer en zus de baby aankleden en een verhaaltje voorlezen, waarna we een stukje gaan wandelen met hond en kids. Eigenlijk alle dagelijkse dingen waar je normaal niet zo bij stil staat zijn een ontzettend waardevolle herinnering voor later.

WERKWIJZE

Voorafgaand aan deze lifestylefotoshoot bespreken we de indeling van jullie geboekte pakket, zodat ik een goed beeld heb van jullie dagelijks ritme en dit prachtig kan fotograferen. Bedenk vooraf goed wat je wilt. Een dagpakket is duurder, maar let wel dat als ik de echte sfeer en jullie omgang met elkaar ga vastleggen, het ontzettend belangrijk is hier lekker de tijd voor te hebben. Zo ontstaat er een reportage die een echte weerspiegeling van jullie gezin zal zijn.Na een telefonische eerste kennismaking en uitleg over de werkwijze tijdens de fotoshoot maken we een afspraak en kom ik in jullie gezin meedraaien. De reportage kunnen jullie daags na de fotoshoot online bekijken. Het album ontvang je ongeveer een maand na de fotoshoot. 

WAARDEVOLLE FOTOREPORTAGE

Niet alleen vrolijke mooie gebeurtenissen leg ik voor jullie vast in  “a day in the life shoot”.  Het is ook waardevol om een prachtig document te hebben van jullie leven in een verdrietige periode. Denk hierbij aan de verzorging van een ouder/ partner tijdens langdurig ziekbed. Een journalistieke fotoreportage waarbij het verdriet niet de boventoon voert, maar waarbij ook zeker plezier en liefde voor elkaar gefotografeerd worden.

Laat een berichtje achter op het contactformulier en jullie horen snel van mij!

A DAY IN THE LIFE OF MEES
LIFESTYLE STRANDSHOOT KAMPERLAND
A DAY IN THE LIFE OF ARNE