175-evers-240419.jpg

LifestyleShoot

Een newborn lifestyleshoot, outdoor lifestyleshoot of een huiselijke lifestyleshoot! Tijdens iedere reportage leg ik alle momenten in jullie dagelijks leven in een documentaire sfeer van. Geen vele geposeerde gezinsfoto’s, maar de dagelijkse momenten op beeld gevangen. Daarbij zal ik lachende vrolijke kinderen al stoeiend met hun papa vastleggen, maar ook de huilende peuter die even haar zin niet krijgt, past in dit plaatje. Deze momenten komen immers in jullie dagelijkse routine ook voor. Kies je voor de reportage bij jullie thuis, dan kunnen we natuurlijk ook naar buiten, dus  een ommetje naar de speeltuin met de hond en vervolgens lekker badderen in een bad mega veel sop. Wil je jullie gezin op het strand of in het bos vast laten leggen, dan maken we er buiten een feestje van. Van schelpjes zoeken tot rollen door de duinen. Alle leuke dingen die ullie graag samen doen, fotografeer ik graag voor jullie. Juist het vastleggen van het met elkaar bezig zijn, maken deze reportage ontzettend waardevol.

Niet alleen vrolijke mooie gebeurtenissen worden vereeuwigd tijdens een lifestylereportage. Het is erg waardevol om een prachtig document te hebben van jullie leven in een verdrietige periode. Denk hierbij aan de verzorging van een ouder/ partner tijdens langdurig ziekbed, maar ook die fijne momenten samen en een heerlijke knuffel mogen niet ontbreken. Een journalistieke fotoreportage waarbij het verdriet niet de boventoon voert en waarbij ook zeker plezier en liefde voor elkaar gefotografeerd worden. De reportage biedt mensen steun bij de verwerking van hun verdriet.

WERKWIJZE

​​Voorafgaand aan deze lifestylefotoshoot maken jullie een pakketkeuze. Bedenk vooraf goed wat je wilt. Voor een dagpakket betaal je misschien iets meer, maar dan kan ik ook echt de complete dag voor jullie fotograferen en ontstaat er echt een groter beeld. We nemen telefonisch jullie dagindeling door (indien van toepassing) zodat ik al een goed beeld van jullie leventje krijg. Op de dag van de shoot kom ik bij jullie thuis of op een afgesproken plaats en doen jullie lekker je eigen ding en draai ik gewoon met jullie mee. Alle waardevolle momenten, waar je zelf in eerste instantie helemaal niet bij stilstaat, zal ik op journalistieke wijze in beeld brengen.

We zijn klaar met het maken van de foto's en nu?....... Binnen enkele dagen kunnen jullie inloggen op jullie eigen online album. Zo kun je in alle rust jullie favoriete beelden kiezen. Familieleden die ook graag een foto willen, kunnen ook met de code inloggen. Jullie geven aan of jullie het digitale pakket willen ontvangen of juist een prachtig album, waarbij de foto's op hoogwaardig papier afgedrukt zullen worden. Het pakket kan altijd uitgebreid worden en natuurlijk kun je ook een mooie afdruk op diverse materialen bestellen.

PAKKET S

-        2 uur durende shoot

-        20 digitale bestanden

         in 300 dpi naar keuze

                       of

-       10 pg tellend album in

        maat 20x20 cm, met 20

        foto's. Meerprijs per extra

        double spread is €25,-.

-         excl. €0,55 kilometer-

         vergoeding

€499,-

PAKKET m

-        3,5 uur durende shoot

-        35 digitale bestanden

         in 300 dpi naar keuze

                       of

-       16 pg tellend album in

        maat 20x20 cm, met 30

        foto's. Meerprijs per extra

        double spread is €25,-.

-         excl. €0,55 kilometer-

         vergoeding

€699,-

PAKKET l

-        6 uur durende shoot

-        60 digitale bestanden

         in 300 dpi naar keuze

                       of

-       24 pg tellend album in

        maat 20x20 cm, met 50

        foto's. Meerprijs per extra

        double spread is €25,-.

-         excl. €0,55 kilometer-

         vergoeding

€999,-

PAKKET xl

-        8 uur durende shoot

-        80 digitale bestanden

         in 300 dpi naar keuze

                       of

-       30 pg tellend album in

        maat 25x25 cm, met 60

        foto's. Meerprijs per extra

        double spread is €25,-.

-         excl. €0,55 kilometer-

         vergoeding

€1295,-

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie