LIFESTYLEFOTOGRAFIE

 

LIFESTYLEFOTOGRAFIE

Wat is lifestylefotografie? Je herinnert je vast nog wel een foto van jou in je kinderjaren waar je bij je pasgeboren zusje in de wieg gluurt,  die foto van de eerste keer zonder zijwieltjes op de fiets, of een foto in een bad vol met sop, met de pindakaas nog op je neus. Deze momenten blijven voor altijd in jouw herinnering en maken de kindertijd zo ontzettend waardevol. Deze momenten vastleggen in mooie beelden, dat is lifestylefotografie.Tijdens de fotoshoot leg ik de dagelijkse rituelen van jullie gezin in een documentaire familiereportage vast. Zo krijg je een ongedwongen fotoshoot die een goede weerspiegeling is van jullie dagelijks leven.

JOURNALISTIEKE FOTOREPORTAGE

Geen mooie geposeerde gezinsfoto’s, maar de dagelijkse momenten op beeld gevangen. In een journalistieke stijl zal ik lachende vrolijke kinderen al stoeiend met hun papa vastleggen, maar ook de huilende peuter die even haar zin niet krijgt. Al deze momenten komen immers in jullie dagelijkse routine ook voor. Natuurlijk kunnen we ook naar buiten, dus  een ommetje naar de speeltuin met de hond en vervolgens lekker badderen in een bad mega veel sop. Dat fotografeer ik graag voor jullie. Juist het vastleggen van de normale dagelijkse bezigheden maken deze reportage ontzettend waardevol. Het is vooral erg fijn dat je tijdens deze reportage in je eigen omgeving bent en lekker jezelf kunt zijn!

LIFESTYLEFOTOGRAFIE VAN NEWBORNS

Je kunt de lifestylefotografie ook boeken als een newbornfotoshoot bij jullie thuis. Jullie hoeven dan de deur niet uit met jullie kleine frummel, wel zo fijn. Bij de lifestyleshoot van jullie newborn moet je denken aan het vastleggen van alle momenten die jullie in de ochtend beleven met jullie pasgeborene. Eigenlijk zijn alle dagelijkse dingen waar je normaal niet zo bij stil staat, prachtig om te fotograferen en een waardevolle herinnering voor later. Dit begint al bij het wakker worden van jullie kleintje. Vervolgens doen jullie hem/haar samen lekker in badje. Natuurlijk mogen grote broers en zussen lekker helpen met het badderen, aankleden en borstelen van de haartjes. Misschien willen ze zelfs wel een verhaaltje voorlezen aan het jongste gezinslid. Na het fotograferen van het voedingsritueel is mijn beeld compleet. De beelden worden verder bewerkt in de fotostudio.

WERKWIJZE

Voorafgaand aan deze lifestylefotoshoot bespreken we de indeling van jullie geboekte pakket, zodat ik een goed beeld heb van jullie dagelijks ritme en dit prachtig kan fotograferen. Bedenk vooraf goed wat je wilt. Voor een dagpakket betaalt u iets meer, maar let wel dat als ik de echte sfeer en jullie omgang met elkaar ga vastleggen, het ontzettend belangrijk is hier lekker de tijd voor te hebben, zodat er een reportage ontstaat dat een mooi beeld van jullie gezin zal geven. Na een telefonische eerste kennismaking en uitleg over de werkwijze van de lifestylefotografie maken we een afspraak en kom ik in jullie gezin meedraaien. De reportage kunnen jullie daags na de lifestyleshoot online bekijken. Het album ontvang je ongeveer een maand na de fotoshoot.

LIFESTYLEFOTOGRAFIE BIJ ZIEKTE

Niet alleen vrolijke mooie gebeurtenissen leg ik voor jullie vast tijdens een lifestylereportage. Het is erg waardevol om een prachtig document te hebben van jullie leven in een verdrietige periode. Denk hierbij aan de verzorging van een ouder/ partner tijdens langdurig ziekbed, maar ook die fijne momenten samen en een heerlijke knuffel mogen niet ontbreken. Een journalistieke fotoreportage waarbij het verdriet niet de boventoon voert, maar waarbij ook zeker plezier en liefde voor elkaar gefotografeerd worden. De reportage kan van grote betekenis zijn voor u en uw gezin en u door een moeilijke periode helpen.

Wilt u meer weten? Laat een berichtje achter op het contactformulier en u hoort snel van mij!

OUTDOOR SMASHCAKESHOOT
A DAY IN THE LIFE OF MEES
LIFESTYLE STRANDSHOOT KAMPERLAND
A DAY IN THE LIFE OF ARNE