FAMILIE STRANDSHOOT IN KAMPERLAND

 

Vorig jaar augustus kreeg ik van deze lieve familie de vraag of ik hun gezin op een ongedwongen spontane manier buiten de studio kon vastleggen. In april was het zover. Op de parkeerplaats van de Banjaardstrand hadden we afgesproken. Het was nog even spannend of het droog zou blijven deze middag, maar we gingen ervoor! Ouders, kinderen en kleinkinderen waren in wit met jeans gekleed voor de fotoshoot. Een prachtig geheel.

ONGEDWONGEN FOTOGRAFIE

Lauren van 2 was gelijk in haar element met zon, zee en water en wij genoten van dat lieve meisje. Haar broertje van een half jaar kreeg daar nog weinig van mee. Hij had liever een lekkere fles tussendoor. Het leuke aan een lifestyle shoot is niet alleen het gezin wordt gefotografeerd, maar iedereen ook individueel even mag “shinen” en deden ze. Rennend door de duinen, springend boven het helmgras uit. Niets is te gek!

GROEPSFOTO

De groepsfoto’s zijn dan ook lekker spontaan, wandelend, springend, lachend. Altijd in actie. Lol en liefde voor elkaar spat ervan at. Helaas hielden we het niet geheel droog. Renend naar de friettent onder aan de dijk om een half uur later weer in de volle zon verder te kunnen gaan met de fotoshoot. Dat de haren een beetje door de war zijn van de regen boeit niet. “Dit past bij ons en wie wij zijn!”  was de reactie van het gezin. Heerlijk!!

 

Wil jij ook een lifestyleshoot op een plek waar jullie lekker jezelf kunnen zijn? Neem dan even contact met mij op en ik bespreek met alle liefde de mogelijkheden met jullie..