header.jpg

TROUWEN AAN ZEE

CORNE & LESLEY

Al verschillende keren zijn Corné en Lesley bij mij in de fotostudio geweest voor een fotoshoot. Altijd was het ontzettend gezellig en ongedwongen. Wat vond ik het dan ook super tof en vooral een eer dat ik hun droombruiloft mocht fotograferen! Zin in het maken van waanzinnige bruidsfoto’s!

Blauwe lucht en volop zon, deze dag kan niet meer stuk. Van zowel bruid als bruidegom mocht ik het aankleedmoment vastleggen. Wat een geweldige jurk. Het kapsel maakte het echt helemaal af! In stijl met het pak van Corné en zelfs de trouwkaart matcht. Met een snelle wagen scheurt Corné naar het ouderlijk huis van Lesley, waar hij zijn bruid mag ophalen. Hierna staat tijd ingepland voor de fotoshoot. De eerste locatie is Kloetinge, de tuin rondom de kerk en vijver. Op deze zomerse dag is het sprookjesachtig mooi. De vier bruidskinderen, die mee mogen met de eerste fotoshoot, zijn helemaal in stijl en hebben er zin in! Naast het enthousiasme van het bruidspaar vinden ook de kinderen

Nog even een stukje shoot op de kade van Goes en dan naar door naar de Brouwersdam. Picknickmand mee en met de voeten in het zand genieten we van een heerlijke snelle lunch. Lesley verrast Corné met een prachtig stukje geschreven tekst. We zijn er allemaal stil van! Vanwege de tijd besluiten we niet het strand op te gaan, maar lekker wat foto’s in de duinen om ons heen te maken. Je wilt  tenslotte niet te laat komen op je eigen bruiloft.

Trouwen op het strand, een gok met het Nederlandse weer, maar oh zo getroffen! De sfeer op de trouwlocatie is waanzinnig. De gasten staan aan een grote steiger aan de waterkant te wachten op de sloep met het bruidspaar. Als alle gasten op het strand plaats hebben genomen komt Lesley aan de hand van haar vader aangelopen. Deze dag zit vol met mooie momenten. Naast de gebruikelijke vier getuigen mogen de bruidskinderen ook hun handtekening op de akte zetten en dan is het officieel; Corné en Lesley zijn man en vrouw. Tijd voor een toost en het aansnijden van de bruidstaart. De groepsfoto’s is voor mij het laatste deel van deze mooie dag. Corné & Lesley: blijf vooral zo genieten van elkaar als jullie vandaag gedaan hebben. Het was prachtig!

 

Gaan jullie ook trouwen? Graag maak ik kennis. Vul het contactformulier in en jullie horen mij! Uiteraard geheel vrijblijvend.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 10:00-20:00 u

zaterdag 10:00-16:00 u

Esther Schog Fotografie

Weegbree 31

4421 MK Kapelle

KvKnr. 22058560

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 By Esther Schog Fotografie