header.jpg

TROUWEN AAN ZEE

CORNE & LESLEY

Al verschillende keren zijn Corné en Lesley bij mij in de fotostudio geweest voor een fotoshoot. Altijd was het ontzettend gezellig en ongedwongen. Wat vond ik het dan ook super tof en vooral een eer dat ik hun droombruiloft mocht fotograferen!

Blauwe lucht en volop zon, deze dag kan niet meer stuk. Van zowel bruid als bruidegom mocht ik het aankleedmoment vastleggen. Wat een geweldige jurk. Het kapsel maakte het echt helemaal af! In stijl met het pak van Corné en zelfs de trouwkaart matcht. Met een snelle wagen scheurt Corné naar het ouderlijk huis van Lesley, waar hij zijn bruid mag ophalen. Hierna staat tijd ingepland voor de fotoshoot. De eerste locatie is Kloetinge, de tuin rondom de kerk en vijver. Op deze zomerse dag is het sprookjesachtig mooi. De vier bruidskinderen, die mee mogen met de eerste fotoshoot, zijn helemaal in stijl en hebben er zin in! Nog even een stukje shoot op de kade van Goes en dan door naar de Brouwersdam. Picknickmand mee en met de voeten in het zand genieten we van een heerlijke snelle lunch. Lesley verrast Corné met een prachtig stukje geschreven tekst. We zijn er allemaal stil van! Trouwen op het strand, een gok met het Nederlandse weer, maar oh zo getroffen! De sfeer op de trouwlocatie is waanzinnig. Als alle gasten op het strand plaats hebben genomen komt Lesley aan de hand van haar vader aangelopen. Deze dag zit vol met mooie momenten. Blijf vooral zo genieten van elkaar als jullie vandaag gedaan hebben. Het was prachtig!

 

Gaan jullie ook trouwen? Graag maak ik kennis. Vul het contactformulier in en jullie horen mij! Uiteraard geheel vrijblijvend.