BIJZONDERE BRUIDSFOTOGRAFIE IN HET MOOIE KLOETINGE

LEENDERT & NIENKE
EEN BIJZONDERE TROUWDAG

Al bij de eerste kennismaking met Leendert en Nienke was er een bijzondere klik. Een nuchter stel met onzettend veel passie en liefde voor elkaar! Leendert en Nienke hadden goed nagedacht over hun wensen en hadden dan ook prachtige ideeën voor hun trouwdag.

VADER VAN DE BRUID

De ochtend van hun trouwdag is het al stralend weer als ik het huis van Leendert en Nienke aankom. Leendert kleedt zich bij zijn moeder om en in hun huis is een gezellige bedrijvigheid. Nienke is klaar om haar droomjurk aan te doen en wauw wat staat hij geweldig! Ze straalt ervan en ja er zijn ook wat zenuwen nu het moment van de ontmoeting nadert. De eerste ontmoeting is met haar vader. Aangezien de moeder van de bruid overleden is, speelt haar vader een een dubbel zo belangrijke rol in haar leven en haar band met hem is enorm sterk en heel bijzonder. In de prachtige achtertuin van het bruidspaar maakt haar vader zich op voor de ontmoeting met zijn dochter. Zodra de deur open gaat en de bruid naar buiten komt vloeien de eerste tranen. Humor en emotie maken deze eerste blik op elkaar ontzettend dierbaar.

DE ONTMOETING

De bruidegom staat ook te popelen zijn bruid te ontmoeten. In een prachtig pak en voorzien van een prachtig bruidsboeket roze ruikers ontmoet Leendert zijn Nienke. Een oldtimer met chauffeur zal hen vandaag naar alle plekjes brengen en dus starten we met het eerste deel van de fotoshoot.

ROMANTISCHE FOTOSHOOT

Je woont in een mooi gerestaureerd idyllisch huis in Kloetinge, wat is er dan passender dan de trouwreportage te starten in dit mooie dorp? Al lopend door de karakteristieke straatjes maken we ongedwongen foto’s met op de achtergrond de kerk , mooie bloemen en stoere gevels. Rondom de vijver komt de zon prachtig boven de daken uit en gebruik makend van tegenlicht ben ik helemaal in mijn nopjes met bruidspaar en locatie. De auto krijgt een prachtige plek aan de kop van de vijver.

STOERE INDUSTRIELE FOTOSHOOT

In de trouwreportage is het altijd tof een stoere tegenhanger van lief en romantisch als trouwlocatie te hebben en deze heeft het bruidspaar zeker gevonden! Op de feestlocatie van vandaag, Slot Oostende in Goes, mogen we in de ochtend een deel van de fotoshoot doen. Moet je voorstellen een oud slot als restaurant met een bierbrouwerij on top! Vanuit het restaurant kijk je zo op de grote koper ketels waarin dagelijks vele liters bier worden gebrouwen. Blijer kun je mij niet maken! Wat een mooie uitdaging weer. Na afloop van de fotoshoot gaan we op pad naar de trouwlocatie, praktisch om de hoek.

HUWELIJKSCEREMONIE

De trouwplechtigheid wordt gehouden in de oude trouwzaal van het stadhuis in Goes, een sfeervolle plek die al vol zit met de gasten bij aankomst. Na een mooie ceremonie en het horen van het ja-woord van Leendert en Nienke barst het applaus los en gaan we op weg voor een wel heel bijzondere eerste toost!

EERST EVEN EEN BIERTJE

Het bruidspaar is een graag geziene gast bij café Jack’s, dat toevallig op de route naar de feestlocatie ligt:-) Samen met alle gasten die ook eerst een biertje willen drinken in het café stappen we Jack’s binnen. Iedereen blijkt dit een goed idee te vinden, want in mum van tijd staan het café en het terras buiten vol met alle feestgasten.  De muziek gaat een tandje harder en de tap gaat open. Wel een heel bijzondere toost op het leven! Na een klein uurtje vervolgt de groep naar Slot Oostende waar het feesten wordt voortgezet. Lieve Leendert en Nienke, wat een topdag en wat bijzonder dat ik daar deel van mocht uitmaken. Ik wens jullie alle goeds.

BRUIDSFOTO AWARD 2019

Met een van mijn foto’s van de bruidegom uit deze reportage (foto Leendert leunend uit de auto) ben ik in januari ’19 genomineerd voor de prestigieuze prijs Bruidsfoto Award! Ontzettend trots dat mijn ingezonden foto door de vakjury gekozen is. Om te winnen bepaalt het publiek welke foto de beste is. De foto met de meeste stemmen wint de Bruidsfoto Award. Stem jij mee op mijn foto? Door te stemmen en dit aan mij door te geven maak jij kans op een studiofotoshoot/cadeaubon t.w.v. €150,-. Stemmen doe je via onderstaande link. op de website aangekomen moet je elke categorie doorlopen en per categorie stem je op twee foto’s. De foto van Leendert staat in de laatste categorie bruidegom. Bedankt voor jouw stem!

Stem hier!