DESTINATION WEDDING

IBIZA

koen & carly

Een tijdje geleden had ik portretfotografie voor één van de dochters van dit leuke stel verzorgd. Vorig jaar kreeg ik dan ook van Koen en Carly de vraag of ik hun huwelijksreportage op Ibiza wilde verzorgen. Daar hoefde ik niet over na te denken en na hun bezoek aan mijn fotostudio zei dan ook volmondig JA! Ibiza is een geweldig eiland met ongedwongen sfeer, azuurblauwe zee, bijzonder mooi binnenland en ja, de zon schijnt er bijna altijd! Na veelvuldig contact met Koen & Carly, was het op woensdag 16 mei dan eindelijk zover. Na mijn landing werd ik door het bruidspaar zelf bij het vliegveld opgehaald. Hoe leuk is dat! Nog even gezellig bijkletsen in het hotel en een eerste kennismaking met de ceremoniemeesters en de exacte plannen voor de volgende dag bespreken. Donderdag was een dag waarop ik samen met Koen & Carly, hun twee allerleukste dochtertjes en de ceremoniemeesters de fotolocaties heb kunnen bekijken. Ideeën te over! Eind van de middag verzamelden de gasten zich bij El Chiriguito, een strandtent in een werkelijk paradijselijk gelegen baai. Een toost op het bruidspaar  en gezellig bijkletsen en kennis maken met elkaar tot in de avond.Wat is trouwfotografie toch ontzettend tof werk!

Vrijdagochtend 18 mei brak met een heerlijk zonnetje de geweldige trouwdag van Koen & Carly aan. Voor de meisjes hingen werkelijk sprookjesachtige jurkjes klaar en Carly werd al snel omgetoverd tot een parel! Vanuit de villa waar het bruidspaar deze week verbleef, vertrokken we voor de fotoshoot naar een prachtige idyllische baai. Een paar uur fotograferen met dit geweldige gezin in deze magische omgeving vliegt natuurlijk voorbij. Dan volgt het moment van de kus, het ja-woord en de tranen van geluk! En dat alles met de zee op de achtergrond, in de prachtig ingerichte Babylon Beachbar. Dit is werkelijk een sprookje. Met nog een middag in het vooruitzicht is aan alles gedacht. Met het hele gezelschap gaan varen op zoek naar mooie baaien om te zonnen, zwemmen en suppen. Muziek, drankjes en hapjes aan boord.

De feestavond vindt plaats op het dak en terras van de prachtige villa waar het bruidspaar zelf deze week verbleef. Vanaf het terras is het uitzicht over Ibiza waanzinnig. Diner op het dakterras met daarna een plons in het zwembad bij ondergaande zon. Verbaasde gasten, maar al snel ligt het zwembad vol met familie en vrienden. De DJ speelt hier geweldig op in! De avond wordt voortgezet met heerlijke muziek, een geweldig gezelschap en tussendoor een stukje saxofoonmuziek van de videograaf Thomas (http://www.videoibiza.com).  Lieve Koen & Carly, dank je wel dat ik jullie prachtige twee dagen mocht vastleggen in een herinnering voor later! Met liefde en plezier heb ik de fotografie voor jullie verzorgd!

Denken jullie aan ook trouwen in het buitenland? Dan is het wel zo prettig als je een Nederlandse fotograaf bij je hebt, waar je al kennis mee hebt gemaakt en die jullie fijlloos aanvoelt en jullie wensen en ideeën kent. Graag maak ik met jullie kennis en bespreek ik de mogelijkheden voor jullie destination weddingshoot! 

Wil jij ook eens een met mij brainstormen over jullie trouwdag? Vul het contactformulier in en je hoort mij snel!

LIEVE WOORDEN

Lieve Esther, wat vonden wij het super dat jij de moeite wilde nemen om met ons mee te vliegen naar het prachtige Ibiza. Wij hadden een droom en dat was trouwen op Ibiza!! Hoe mooi is het als je daarna ook nog super mooie foto’s hebt om naar terug te kijken en even terug te denken aan een paar hele mooie dagen! Wij vonden het super om jou erbij te hebben. De foto’s zijn precies zoals wij zijn. Jij weet als geen ander de mooiste momenten op een ongedwongen manier vast te leggen. Als de meiden even geen zin hadden om op de foto te gaan wist jij ze toch te motiveren met een prachtig resultaat als gevolg. Je bent een leuke, lieve, professionele, vakbekwame fotograaf en geweldig met kinderen! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen