Jullie gaan trouwen en willen een indicatie van de kosten van jullie trouwreportage. Onderstaand vind je de pakketten die ik aanbied. Uiteraard is iedere trouwdag een dag op maat en wellicht willen jullie dat ik net dat ene belangrijke uurtje langer blijf of het eten voor jullie vastleg. Alles is mogelijk, ik denk graag met jullie mee, dus profiteer van mijn jarenlange ervaring opgedaan tijdens het vastleggen van ruim 150 huwelijken!

Nadat jullie digitale bestanden nabewerkt zijn, maak ik met veel zorgvuldigheid jullie trouwalbum. Kies voor een handzaam klein boek of juist voor een mooi groot tafelalbum waar de gehele sfeer van begin tot eind in vastgelegd is. De keuze is aan jou. Ongeveer een maand na jullie trouwdag nodig ik je uit het album samen op te komen halen. Waarschijnlijk zijn jullie net terug van de honeymoon dus kun je nog lekker even nagenieten.

Alle reportages zijn inclusief digitale bestanden in hoge resolutie zonder watermerk, geleverd via we transfer. Kies je voor een USB-stick, dan zal deze voorzien zijn van een foto van jullie!

 

pakketten