28ALLEEN DIE BIJZONDERE HIPPE, ROMANTISCHE FOTOSHOOT LATEN VERZORGEN OP JULLIE HUWELIJKSDAG? BOEK DAN DE  “YES I DO SHOOT”

Gaan jullie trouwen en wil je niet de gehele dag professioneel vast laten leggen maar stiekem toch wel die geweldige, romantische, hippe trouwfoto’s van jullie samen op je trouwdag? Dan is de speciale YES I DO SHOOT iets voor jullie. Hierbij verzorg ik alleen jullie fotoshoot.

Op jullie trouwdag ontmoeten wij elkaar op een vooraf besproken plaats. Een plek waar jullie graag samen komen, elkaar misschien wel voor het eerst gekust hebben of een plaats die jullie gewoon heel romantisch, bijzonder of stoer vinden. Tijdens een anderhalf uur durende fotoreportage op locatie vang ik alle mooie, sprankelende momenten van jullie samen professioneel met mijn camera. Spelend met licht, de omgeving en met jullie als stralend middelpunt creëren we samen een mooie herinnering aan een wel heel bijzondere dag! Ik werk heel ongedwongen, zodat jullie lekker jezelf kunnen zijn en kunnen genieten van elkaar! Niet telkens in de lens kijken of krampen in je kaken van weer een lach op commando, jullie samen, daar draait het om!

Voorafgaand aan jullie trouwdag maken we kennis met elkaar in mijn fotostudio in Kapelle. Niks is belangrijker dan een goed gevoel over jullie trouwfotograaf en daar hoort een leuke kennismaking toch zeker bij! We bespreken op welke locatie jullie de mini trouwreportage willen laten plaatsvinden en wat jullie graag terug willen zien in de YES I DO SHOOT. De trouwshoots verzorg ik op gezette tijden, van 09:30-11:00 uur, 12:00-13:30 uur en van 14:30-16:00 uur. Samen kijken we welk tijdstip voor jullie geschikt is op jullie huwelijksdag.

Uit de YES I DO SHOOT krijgen jullie daags na de reportage een twintigtal foto’s te zien waaruit jullie de vijf mooiste kiezen. Deze vijf fotoplaten lever ik enkele weken later in een bijzondere doos in maat 30×40 cm. De box is een “eyecatcher” op tafel, maar je kunt de foto’s ook een mooie plek aan de wand geven. Je kunt het pakket van vijf fotoplaten ook uitbreiden. Alle foto’s zijn nabestelbaar in vele formaten en materialen. Zeker ook leuk voor de ouders. Op jullie trouwdag een fotobedankje aan de gasten meegeven? Vraag naar de mogelijkheden.

Deze shoot is niet te boeken op vrijdag en zaterdag.

€599,- compleet