bruidsreportage stoer en ongedwongen fotografieJULLIE TROUWDAG ALLES KLOPT; Jullie liefde bezegelen met het JA-woord, een droom van een jurk, stoer pak, een bijzondere trouwlocatie, al jullie liefste vrienden en familie om je heen en een taart om je vingers bij af te likken! Nu nog die ene trouwfotograaf die jullie jezelf laat zijn, je op je gemak stelt als het nodig is en het beste in jullie naar boven haalt. Want dan hebben jullie straks een prachtige professionele en niet alledaagse trouwreportage waar jullie nog lang van na kunnen genieten!

Ik ben een echt “mensen“mens en vind het dan ook heerlijk om met mijn werk als trouwfotograaf al jullie mooie blikken, momenten en alles eromheen op journalistieke en ongedwongen wijze op die ene mooie trouwdag vast te leggen. Met gepaste afstand tijdens de plechtigheid en met veel enthousiasme en creativiteit tijdens de fotoshoot op de door jullie gewenste locaties maak ik graag een prachtige trouwfoto’s. Ik ga alleen voor het allerbeste. Voor mij staat voorop dat jullie vooral genieten van elkaar! Ik probeer daarbij zo transparant mogelijk aanwezig te zijn, maar zal jullie helpen waarbij je maar wilt! Mijn trouwreportages zijn niet alledaags, maar eigentijds, journalistiek, hip en spontaan. Emotie, lol en liefde voor elkaar mogen in jullie fotoreportage zeker niet ontbreken. Veelal in de lens moeten kijken en daarbij pijn in de kaken krijgen van een geposeerde lach passen niet bij mij. Ik houd ervan mensen op de foto te zetten zoals ze zijn, en dat alles in een ongedwongen setting, uiteraard nauwlettend op alle details en een prachtige houding, vooral genietend van elkaar! Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwreportage en niet de standaard trouwfoto’s? Kom dan gerust langs zodat wij kennis met elkaar kunnen maken en ik wellicht voor jullie die ene bijzondere herinnering aan jullie trouwdag vast mag leggen. Jullie wensen en ideeën staan voor mij voorop, dus stel gerust je vraag en spui alle mooie ideeën die jullie de trouwdag en bruidsreportage maken zoals jullie hem in gedachten hebben. Ik sta overal voor open. Juist dit maakt iedere bruidspaar en hun bruidsreportage voor mij weer uniek!

Trouwfotografie kan ik al verzorgen vanaf €1250,-. Je krijgt de (bewerkte) bruidsfoto’s digitaal. Ik verzorg graag jullie dag compleet met prachtig trouwalbum. Van klein tot groot, geleverd in een wel heel bijzondere bewaarbox. Of jullie nu in Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Breda, Roosendaal of Rotterdam wonen, graag maak ik samen met jullie die ene mooie herinnering aan jullie huwelijk!

Nieuwsgierig geworden? Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fotostudio. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-55306196 of stuur mij een email via het contactformulier op de site.

Tot ziens!
Esther Schog

Meervoudig Bruidsfoto Award winnaar & fotograaf van het Skyradio droomhuwelijk op  10-10’10 & 11-11’11 & 12-12’12