JARIGE JOB SHOOT

Jullie kindje is bijna jarig!  Kinderverjaardagen, de hoogtepunten in het leven van jullie zoon/dochter. Naar deze dag wordt lang toegeleefd, de dagen worden afgeteld en de uitnodigen voor het “grote mensen” – en kinderfeest gemaakt en verstuurd. Helaas wordt dit alles in het roet gegooid door het Coronavirus. We blijven zoveel mogelijk binnen en met vriendjes en vriendinnetjes spelen is er even niet bij. Toch komt die verjaardag dichterbij en wil je de ogen van je kind zien stralen op deze dag! Al die berichtjes op social media, waarbij kinderen hun feest niet kunnen vieren raakten mij enorm.  Een hoogtepunt op hun verjaardag, juist in deze tijd zou toch wel heel erg mooi zijn. Zo ontstond de Jarige Jobshoot.

FEESTELIJKE FOTOSHOOT

Juist in deze tijden breng ik graag een lach op andermans gezicht. Een fotoshoot maakt kinderen blij en geeft ze het gevoel heel speciaal te zijn en dat is nou juist wat we willen op de verjaardag! De jarige jobshoot vindt natuurlijk plaats op de verjaardag van jullie kind. Hij/ zij komt gezellig in de verjaardagskleren op de foto en we gebruiken natuurlijk ballonnen en confetti om het extra feestelijk te maken! Tijdens de verjaardagsfotoshoot maak ik spontane, vrolijke foto’s van de jarige. Je kunt ervoor kiezen om ook de broertjes/ zusjes mee te laten komen. Voor hen is deze feestelijke dag net zo bijzonder! Zij mogen natuurlijk ook samen met de jarige op de foto. Zo heeft het hele gezin een gezellig uitje met een mooie reportage als resultaat en herinnering. De fotoshoot kost in deze periode slechts €45,- en duurt een half uur. Wil je meer tijd aan de shoot spenderen, dan kun je deze bijboeken met een half uur extra plezier. De kosten van de lange shoot zijn €85,- voor 1-3 personen en €99,- voor 4-6 personen.

DIGITAAL

Normaal is het bij mijn studioportretten niet mogelijk de foto’s na de opname digitaal af te nemen, echter begrijp ik dat het door de Corona uitbraak erg lastige kan zijn de foto’s af te geven of in de bus te gooien bij mensen die niet dichtbij wonen. Ook voor de familie is het leuk een stukje beleving van de verjaardag mee te krijgen. Ik bied iedere klant dan ook éénmalig de mogelijkheid de shoot in zijn geheel digitaal in hoge resolutie af te nemen. De prijs voor de fotoshoot is €195,-.  Uiteraard is het ook mogelijk naast of in plaats van de digitale bestanden een mooie afdruk te bestellen. Ik druk veelal zelf af in hoogwaardige kwaliteit waarbij je zult zien dat de kleuren en diepte van de foto zorgen voor een “echt” resultaat.

CORONA MAATREGELEN

Ik leef alle voorschriften die de RIVM gesteld heeft  nauwlettend na. Voorafgaand aan iedere fotoshoot wordt de studiovloer gedweild, worden tafel, deurklinken, stopcontacten ontsmet en het toilet gereinigd, zodat jij en ik veilig zijn. Ik accepteer alleen pinbetalingen en zeer belangrijk: wanneer ik één van de COVID-19 symptomen krijg of hier zelfs maar over twijfel, dan gaat uw fotoshoot  helaas niet door. Ik verwacht van u hetzelfde. Bij binnenkomst is het even geen high-fives, box of handen schudden, maar heet ik jullie net zo welkom als anders. We houden ons ook aan de afstand van 1,5 meter. Gelukkig heb ik een beroep waarbij dit ook noodzakelijk is voor het scherpstellen van de foto :-).  Normaal leg ik het haar van je kind snel even goed, pak ik een handje vast om dat net op een andere plek te leggen, maar nu even niet. Ik reken erop dat jij mij hierbij wilt helpen. Wel gezellig ook toch? het resultaat gaat er zeker niet minder om zijn, want plezier maken gaat gewoon door!

BOEKEN

Wil jij ook iemand verrassen met de Jarige jobshoot? Maak dan nu jouw afspraak middels het contactformulier op de site of bel mij op tel 06.55306.196. Ik hoor je!