JACK & JENNIFER   |     BRUIDSREPORTAGE IN BRESKENS

 
WARME ONTMOETING

Het eerste gesprek dat ik met Jack en Jennifer had was direct erg gezellig. Jennifer is moeder van drie mooie mannen en Jack is papa  van de jongste. Aangezien de vader van Jennifer een bekend fotograaf is in Zeeuws Vlaanderen en op de trouwdag van zijn dochter natuurlijk volledig moest kunnen genieten als vader van de bruid, zou hij zich beperken tot de aankleedmomenten van de bruid. Ik had de eer de rest van de dag een prachtige reportage te mogen maken.

AANKLEEDMOMENT

Op de trouwdag begaf ik mij al vroeg naar het huis van het bruidspaar. Daar starte ik met het aankleedmoment van Jack en de mannen vast te leggen. De sfeer zat er al goed in, Jack zag er geweldig uit en de jongens konden niet wachten om hun moeder hun mooie pakken te laten zien. Een emotioneel weerzien volgde.

TROUWFOTO’S OP HET STRAND

De fotoshoot vindt plaats op het strand en in de binnenstad van Breskens. Helaas ging de rit ernaar toe niet zonder slag of stoot. De auto met de hulptroepen kreeg een aanrijding met een fietser. Gelukkig liep alles goed af en tegen de tijd dat zij zich weer bij ons voegden, had ik er al een heerlijk deel foto’s maken op het strand op zitten met dit mooie gezin! De kinderen gingen alvast een broodje eten bij opa en oma, terwijl wij nog een rondje door de stoere steegjes van Breskens deden. Ondertussen verzamelden de gasten zich ook bij de ouders van de bruidegom en na aankomst van het bruidspaar was het gezelschap compleet.

TROUWEN IN HET STADHUIS VAN TERNEUZEN

In een lange slinger op naar het stadhuis van Terneuzen. Het lukte maar net om de grote groep vrienden en familie in de trouwzaal te krijgen, wat een belangstelling! Een ontroerende plechtigheid volgde. De middelste van Jennifer begon een zeer emotionele speech, maar hield het niet droog. Zijn stoere grote broer nam het van hem over. Volgens mij had de hele zaal tranen in de ogen van ontroering. Ik in ieder geval wel.  Buiten het stadhuis werd er op een stevige beat champagne in overvloed geschonken en was er voor de gasten gelegenheid het bruidspaar te feliciteren. Het feest vond plaats in een toffe strandtent. Een tafel met snoep voor alle kinderen en heerlijke amuses voor de gasten. Voor mij al weer tijd om mijn spullen te pakken en in de studio aan de slag te gaan met de uitwerking. Nagenietend van een bijzonder mooie dag!

Wil jij ook een bijzondere stijlvolle en niet alledaagse bruidsreportage? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op via deze link.