Baby’s worden peuters, kleuters al snel tieners. Iedere fase met mooie blikken. Kinderen veranderen in de loop der jaren snel en krijgen een eigen karakter. Ieder jaar een fotoshoot.

 

HET GROEIPAKKET, IEDER JAAR EEN FOTOSHOOT

Graag leg ik alle fases van jouw kindje vast. Hiervoor is er de speciale groeishoot. Een fotoshoot met jaarlijks voordeel. Het fotograferen begint bij de babytijd, of de baby nu pasgeboren is of een half jaar. Ieder jaar maak ik een prachtige kinderfoto van hem/haar in mijn fotostudio. Tijdens de eerste fotoshoot maken jullie op een ontspannen manier kennis met mij en neem ik alle tijd om de mooiste blik van jouw kindje alleen, maar ook samen met jullie als ouders te vangen. 

GROEIBOX

Daags na de fotoshoot kunnen jullie de foto’s online bekijken en bestel je de groeibox. Deze box is voorzien van een foto naar keuze en op de rug komen de naam en geboortedatum van jullie zoon/dochter te staan. Ook bestel je de eerste foto voor in de box. Dit is een foto in formaat 20×20 cm, die opgeplakt en veredeld wordt. Zo blijft de foto door de jaren heen mooi. Ieder jaar komen er één of meerdere foto’s bij en zo ontstaat er door de jaren heen een super mooi beeld van de groei van jullie kleintje.  Uiteindelijk is de box vol en blijft er een prachtig geschenk over voor later. 

UW VOORDEEL

Bij de eerste kindershoot heeft u de groeibox al aangeschaft en vanaf dat moment kost de jaarlijkse groeishoot u slechts €35,- studiokosten. Uw voordeel is dus groot! Voorwaarde voor dit voordelige tarief is dat binnen 12 maanden uw volgende fotoreportage plaatsvindt  en u bij iedere fotoshoot een foto voor in de box bestelt. Meerdere foto’s kunt u uiteraard altijd bestellen. U kunt het niet vergeten, want ik stuur u 11 maanden na de vorige kindershoot een herinnering om een nieuwe datum in te plannen. Wilt u een jaar iets langer wachten dan 12 maanden of een jaartje overslaan? Geen probleem, maar het volgende jaar betaalt u dan wel het normale studiotarief. 

WANNEER STARTEN

Het is nooit te laat om met het groeipakket te beginnen.  Natuurlijk is het het mooist dit in het geboortejaar te doen om zo echt de groei vanaf het begin vast te leggen, maar u kunt er ook mee starten als uw zoon/dochter al ouder is.

Graag zie ik jullie kindje met jullie mee groeien en leg ik jaarlijks voor jullie de lieve, pure en ondeugende momenten vast.

Bel mij gerust (06.55306196) voor meer informatie of neem contact op via de website.