STRALEND, STOEIEND EN LIEFDEVOL

EEN FOTOSHOOT MET JULLIE GEZIN ALS MIDDELPUNT

 

GEZINSFOTOGRAFIE

Jullie gezin, jullie liefde, daar kun je trots op zijn! Met liefde verzorg ik gezinsfotografie voor jong en oud. Waardevolle herinneringen maken waar je straks iedere dag van kan gaan genieten! Graag realiseer ik voor jullie een prachtig gezinsportret voor aan de wand. Na ontvangst in de fotostudio gaan we direct met de fotoshoot van het gezin beginnen. We gaan meerdere opstellingen maken zodat jullie achteraf met elkaar de mooiste foto kunnen kiezen.

KLEDINGKEUZE

Als jullie kleding matcht werkt dat door in het uiteindelijke resulaat. Rustige lichte kleding geven een rustig zacht beeld, zodat niet de kleding maar jullie eruit springen op de foto! Naast een foto met z’n allen maak ik ook altijd foto’s van de kinderen samen en individueel.Je zult zien dat de kinderen zich snel op hun gemak bij mij voelen en ze op de foto komen te staan zoals ze echt zijn. Een puur en oprecht portret is namelijk het allermooist! Een herkenbaar portret waarin jullie karakters duidelijk naar voren komen en waar je blij van wordt.

WAAR

Graag ontmoet ik jullie voor een gezinsfotoshoot in mijn fotostudio In Zeeland. De studio staat in een gezellig dorp, Kapelle, in de buurt van Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Zierikzee en Terneuzen. Ik ontmoet dagelijks mensen uit het hele land. Maak er een gezellig dagje uit van met het gezin! Neem hieronder eens een kijkje bij de verschillende gezinsfoto’s. De kinderfoto’s zijn te bewonderen in het portfolio kinderfotografie. Meer info? Vul het contactformulier in.