Het geboorteverhaal van jullie wondertje,

“het begin van een onvoorwaardelijke liefde”

 

GEBOORTEFOTOGRAFIE

We willen alles vastleggen. Wat is dan een mooier moment om mee te beginnen dan de geboorte van jullie kindje?Het begin van een nieuw leven. Die eerste keer dat jullie kleintje op je buik gelegd wordt. Jullie kunnen het ruiken, voelen en helemaal verliefd in elkaar opgaan. Op dat moment gaat alles snel. Er gebeurt ontzettend veel tegelijk en je wilt zoveel mogelijk meemaken en onthouden. Achteraf vraag je je af hoe de geboorte precies gegaan is. Daarom is het fijn deze dierbare momenten later nog eens terug te kunnen zien in jullie geboortereportage.

ZELF FOTOGRAFEREN OF PROFESSIONEEL VAST LATEN LEGGEN?

Vaak is het de taak van de aanstaande papa om ook nog even foto’s te maken tijdens de geboorte. Eigenlijk wil hij liever de steun en toeverlaat van de hardwerkende aanstaande moeder zijn, want hij wil zelf ook het speciale moment van de geboorte niet missen! Dus leg ik de bijzondere momenten graag voor jullie vast in een onvergetelijke geboortereportage. En met mij als jullie geboortefotograaf kunnen jullie je volledig focussen op de bevalling. Ik werk rustig en op gepaste afstand met als resultaat een prachtige fotodocumentaire van de bevalling met oog voor elk detail.

WAT FOTOGRAFEER IK VOOR JULLIE?

Ten eerste maak ik een fotoverslag vanaf de laatste weeën, de geboorte, de eerste ontmoeting met jullie kindje en het doorknippen van de navelstreng. Alle emoties kunnen jullie later op je gemak terugzien en deze dag opnieuw beleven. In overleg met verloskundige of gynaecoloog kijken we hoe laat ik bij jullie aanwezig zal zijn. Vervolgens blijf ik na de geboorte nog een kleine twee uur om het wegen, aankleden, de apgar-score en de eerste voeding voor jullie vast te leggen. Daarna komen de ouders, broertjes en zusjes misschien al wel kijken? Hoe leuk is het ook deze reacties later terug te kunnen zien! Kortom, een complete geboortereportage voor later.

HOE BOEK JE MIJ

Het liefst zou ik iedere week een geboorte vastleggen. Helaas is het mijn drukke agenda onmogelijk mij voor alle onverwachte bevallingen vrij te maken. Momenteel fotografeer ik alleen de geplande bevallingen. Dus is er voor jullie een inleiding of keizersnede ingepland? Dan nodig ik jullie met liefde uit om vrijblijvend met mij kennis te maken.  Het fotograferen van een bevalling is een zeer intiem moment. Dus een klik met mij als fotograaf vind ik dan ook belangrijk. Willen jullie de mooiste foto’s in een prachtig gedrukt album? Graag laat ik jullie de vele mogelijkheden zien.

 

De kosten van een geplande geboortereportage bedragen €899,-. Je krijgt ca. 150 bewerkte digitale fotobestanden in hoge resolutiegeleverd. Het grootste deel van de foto’s is zwart-wit.

 

Niet inbegrepen: Parkeerkosten & kilometervergoeding a €0,55