FRANK & MARGO

DROOMBRUILOFT IN DE ROZENTUIN VAN KATS

 
AANKLEEDFOTO’S

Vrijdag 31 augustus was de dag waar Frank & Margo en ik al zo lang naar uitkeken! De zon schijnt al vroeg. Het belooft een stralende dag te worden voor deze droombruiloft. Voor mij begint deze bij kleine Mees en papa Frank thuis, want ook het aankleden van de mannen moet natuurlijk vastgelegd worden! Wat een geweldig pak heeft Frank uitgekozen, love it! Nadat de eerste foto’s gemaakt zijn, kom ik bij de moeder van Margo aan. Het huis zit vol met meiden, kapper, visagiste (de moeder van Frank heeft de eer Margo te laten stralen) en natuurlijk de moeder van de bruid. Margo ziet er werkelijk betoverend uit in haar droomjurk.

TROUWSHOOT

Geheel in stijl  met VW bus komen Frank en Mees haar even later Ophalen. De dag samen kan beginnen! Eerst een fotoshoot in de oude stad van Middelburg. Mooie plekjes op het Abdijplein afstruinen en vooral Lekker jezelf zijn en van elkaar genieten tijdens de fotoreportage. Op de weg naar De Rozentuin in Kats, de trouwlocatie van Frank & Margo, kom je langs het strandje van Katse Veer. Laat dit nou eens een heerlijk stoere plek zijn die precies bij ze past. De fotoshoot hier is dromerig, stoer en in de natuur. Echt een plek waar Mees niet mag ontbreken. Hij komt dan ook snel nadat wij hier arriveren, zodat we ook foto’s van hem met zijn papa en mama kunnen maken. Mees heeft zin in zijn fles en wij gaan aan de picknick. Aan alles is gedacht!

HUWELIJKSVOLTREKKING

De gasten zitten inmiddels al in de Rozentuin op het bruidspaar te wachten, dus vertrekken we even later naar de adembenemend mooie fotolocatie. In de waanzinnig mooi versierde tuin wordt het ja-woord gegeven en zoontje Mees zet zijn eerste handtekening. Na de toost en het aansnijden van de taart worden de foto’s met de daggasten gemaakt en zit voor mij deze bijzondere dag erop. Het nagenieten kan beginnen. Een waanzinnig mooie fotoreportage van een sprookjeshuwelijk tussen twee bijzondere warme mensen.

Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan beteken op jullie trouwdag? Neem dan even contact met mij op.

RECENSIE

Lieve Esther,
Voordat je onze bruiloft ging fotograferen hadden we al twee keer eerder een shoot met jou gehad, een keer met mijn zwangerschap en een shoot samen met onze zoon Mees, de lifestyleshoot bij ons thuis.Heel fijn als je iemand al kent die de gehele ochtend en middag bij je bruiloft aanwezig is. Vanaf de aller eerste keer was er al een klik, wat voor ons erg fijn was. Wat doe jij je werk met veel passie, enthousiasme en vooral met liefde! Ook bij onze bruiloft hebben wij dit weer gemerkt. Wij voelen ons niet echt fotogeniek maar jij zorgt hier wel voor, jij weet als geen ander hoe je dit moet doen. Esther, nogmaals enorm bedankt voor de mooie en gezellige dag.