EEN FAMILIEFOTO, “DAAR MAAK IK EEN FEESTJE VAN!”

FAMILIEFOTOGRAFIE

Voor het 40-jarig huwelijksfeest van je ouders wil je met een uniek cadeau aankomen. Iets waar ze iedere dag weer van kunnen genieten en toch zo heel persoonlijk is. Graag realiseer ik voor jullie een prachtige familiefoto voor aan de wand. Na ontvangst van de familie in de fotostudio gaan we direct met de fotoshoot beginnen.

HOE WERKT HET

We gaan meerdere opstellingen maken zodat jullie achteraf met elkaar de mooiste familiefoto kunnen kiezen. Ik vind het altijd een heerlijke uitdaging in alle chaos van een complete familie een mooie compositie te maken. Als jullie kleding matcht werkt dat natuurlijk nog lekkerder. Rustige lichte kleding geven een rustig zacht beeld, zodat niet de kleding maar jullie eruit springen op de foto! Naast een foto met z’n allen maak ik ook altijd gebruik van het feit dat alle kleinkinderen bij elkaar zijn. Opa en oma kun je hiermee niet blijer maken. Het is natuurlijk ook erg leuk om de ouders mee te nemen op shoot. Zo staan ze zelf ook op de foto en hoe dierbaar is het een mooie portretfoto van hen samen en individueel te hebben voor later?

EXTRA GEZINSFOTO

Mochten er gezinnen en/of stellen zelf ook op de foto willen, dan maak ik hier altijd tijd voor. Met kleine kinderen kun je beter voorafgaand aan de familieshoot komen, zodat ik in alle rust foto’s kan maken zonder al te veel afleiding voor de kindjes. Ondertussen zijn de kinderen al aan mij gewend als de rest van de familie komt. Een extra gezinsopname in combinatie met een familieshoot boek je voor slechts €49,-. Heeft u vragen of wilt u ideeën met mij delen voor een leuke fotoshoot, dan kunt u mij altijd bellen.

Graag maak ik een afspraak met jullie voor een prachtige foto!