kinderfotografieBaby’s worden peuters, kleuters al snel tieners. Iedere fase met mooie gezichten. Gezichten die in de loop der jaren veranderen, een karakter gaan krijgen. Zo herkenbaar en zo eigen.

Graag leg ik deze fases van uw kind vast. Dit begint bij de babytijd, of de baby nu pasgeboren is of een half jaar. Ieder jaar maak ik een prachtige kinderfoto van uw kindje in mijn fotostudio. Tijdens de eerste fotoshoot maken u en uw kindje op een ontspannen manier kennis met mij en neem ik alle tijd om de mooiste blik van uw kindje alleen en samen met u te vangen. Uit deze serie kiest u één of meerdere foto’s voor de groeibox en ebstelt u de box. De groeibox wordt op maat gemaakt, voorzien van de naam en geboortedatum van uw kindje en krijgt u bij de volgende afspraak mee. De groeibox is een bewaarbox waar u foto’s in maat 20×20 cm in bewaard om zo door de jaren heen een prachtig overzicht op te bouwen van de veranderingen die bij uw kind plaats zullen vinden. Uiteindelijk is de box vol en heeft u een prachtig geschenk voor later. De kosten van deze op maat gemaakte bewaarbox zijn €79,-. Iedere jaar een maand voorafgaan aan de vorige groeishoot ontvangt u van mij een mail om een nieuwe groeishoot in te plannen. Het is nooit te laat om met het groeipakket te beginnen.  Leuk om mee te beginnen na de geboorte, maar ook als uw kindje al 2 jaar is!

De studiokosten bedragen voor de eerste keer het normale studiotarief.  De volgende jaren betaalt u slechts €35,- indien u uw kindje minimaal 1 x per jaar vast laat leggen.  Er worden dan in een half uur vele foto’s van uw kindje genomen, waaruit u kunt lekker op uw gemak kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook losse foto’s of een vergroting op canvas e.d. bijbestellen. Wilt u een keer weer eens graag samen met uw kindje op de foto of een jaar overslaan, dan betaalt u het normale studiotarief (i.p.v. het groeishoottarief van €35,-) en neem ik ook de tijd die voor een studioshoot staat.

Heeft u vragen? Ik hoor het graag!

groeibox