Extra's

pakketten

en cadeaus

Newborn

pakket

Alle bijzondere momenten verdienen het om vastgelegd te worden op foto. Zo ook de periode voorafgaand aan de geboorte van jullie kindje. Met het newbornpakket heb je én een prachtige fotoshoot tijdens de zwangerschap én een newbornshoot in de eerste prille weken van jullie als gezin. Beide fotoshoots worden in de fotostudio in Kapelle gemaakt. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

 

Groei

pakket

De eerste levensjaren vliegen voorbij. het klinkt cliché, maar het is echt waar! Vaak vergeet je in de drukte van alle dag de groei van jullie kleintje vast te leggen en voor je het weet gaat hij/zij al naar school. Met het groeipakket ben je verzekerd van een jaarlijks fotomoment. Je krijgt automatisch bericht wanneer het jaar bijna voorbij is en het weer tijd is om de groeibox te vullen. Lees hier meer over het groeipakket.

Cadeau

bonnen

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Geef eens een foto adeaubon. De waarde van de bon bepaal je zelf; van een complete fotoshoot tot een bijdrage van de reeds ingeplande newbornshoot. De bon wordt geheel op maat gemaakt. Voor meer info, klik hier.