ERIK & LAURA   |    BRUIDSREPORTAGE AAN ZEE

STOERE BRUIDSREPORTAGE

De trouwdag van Erik en Laura begint gelijk zonnig. Ik heb er zin in! Erik, vrachtwagenchauffeur van beroep, gaf in de voorgesprekken aan dat hij van een stoere bruidsreportage houdt en Laura vindt dromerige trouwfoto’s juist weer erg mooi! Naast een fotoshoot op het Zeeuwse strand is het gelukt een deel van de trouwreportage op een pijler van de stormvloedkering te schieten. Een plek waar niet iedereen gelijk aan denkt voor het maken van zijn/haar trouwfoto’s, maar o zo waanzinnig rauw en mooi! De wind speelt met de sluier van de prachtige bruid en Erik is helemaal in zijn element in deze stoere omgeving. We verplaatsen ons tussen de chinezen en andere buitenlandse toeristen voor de mooiste trouwfoto op de pijler.

STRANDFOTO’S

Daarna met de voeten in het zand……. rennend langs de waterkant en springend door de duinen, voor  romantische strandfoto’s. Wat gaat dat makkelijk met jullie! Eén en al vrolijkheid en energie. Niets is te gek!

DE HUWELIJKSVOLTREKKING

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de grote kerk van Goes. Zelf vind ik dit een ontzettend sfeervolle mooie plaats om elkaar het jawoord te geven. Het licht is er waanzinnig mooi en de kroonluchters aan het plafond geven mijn bruidsfoto’s altijd iets extra’s. Wat relaxt ook dat de toost en taart na afloop van de plechtigheid ook in de kerk plaatsvinden! De gasten hebben alle gelegenheid het bruidspaar te feliciteren en te genieten van een heerlijk stuk bruidstaart voordat de groep zich naar Beachclub Lekker begeeft.

FEESTLOCATIE

Beachclub Lekker is een geweldige strandtent aan het strand van Vrouwenpolder. Op deze heerlijke plek kan ik me uitleven met het maken van de groepsfoto’s en een mooie sfeerimpressie. Op het strand is het al snel ongedwongen en de gasten zijn zeker in voor een beetje spontaniteit in de foto! Kortom een prachtige dag met een geweldig stel. Erik & Laura, ik wens jullie het beste met elkaar en geniet van jullie trouwalbum!

Ben jij benieuwd naar meer trouwreportages en wat ik kan betekenen voor jullie? Lees de algemene info eens en maak een afspraak voor een gezellige kennismaking.