FOTOSHOOTS IN CORONA TIJD

CORONA

Nederland is getroffen door het vreselijke COVID-19 virus. Kinderen gaan niet meer naar school, het werk gebeurt zover mogelijk vanuit huis en heel veel ouderen zitten nog meer dan ooit in een isolement. Ouderen in instellingen en verzorgingstehuizen ontvangen geen bezoek meer, geen knuffel en gezellig praatje met kinderen en kleinkinderen, geen spelletje met andere bewoners in de koffiekamer, niets……  Opa’s en oma’s, die wekelijks op hun kleinkinderen pasten, moeten het doen met een praatje via telefoon, facetime en skype. Mensen die werken in de zorg dag en nacht, verjaardagen die niet gevierd kunnen worden.  Juist al deze mensen verdienen een opsteker! Iets waarbij even de zorgen vergeten worden en een lach op hun gezicht verschijnt.

DIGITAAL

Ik bied iedere klant naast afdrukken ook de mogelijkheid een digitaal pakket af te nemen. De prijs hiervan is  €195,- voor 10 digitale bestanden naar keuze. De gekozen foto’s worden geleverd in kleur en zwart wit in 300 dpi. Willen jullie meer foto’s digitaal? Iedere extra foto kost €10,- per stuk. Natuurlijk is het ook mogelijk naast de digitale bestanden een mooie afdruk te bestellen.

CORONA MAATREGELEN

Ik leef alle voorschriften die de RIVM gesteld heeft  nauwlettend na. Voorafgaand aan iedere fotoshoot wordt de studiovloer gedweild, worden tafel, deurklinken, stopcontacten ontsmet en het toilet gereinigd, zodat jij en ik veilig zijn. Ik accepteer alleen pinbetalingen en zeer belangrijk: wanneer ik eén van de COVID-19 symptomen krijg of hier zelfs maar over twijfel, dan gaat uw shoot niet door. Ik verwacht van u hetzelfde. Bij binnenkomst is het even geen high-fives, box of handen schudden, maar heet ik jullie net zo welkom als anders. We houden ons allebei aan de afstand van 1,5 meter. Gelukkig heb ik een beroep waarbij dit ook noodzakelijk is voor het scherpstellen van de foto :-).  Normaal leg ik het haar van je kind snel even goed, pak ik een handje vast om dat net op een andere plek te leggen, maar nu even niet. Ik reken erop dat jij mij hierbij wilt helpen. Wel gezellig ook toch? het resultaat gaat er zeker niet minder om zijn, want plezier maken gaat gewoon door!  Het is helaas tot nader orde niet mogelijk een familie- of groepsshoot te boeken. Het is natuurlijk wel leuk een cadeaubon voor een verjaardag cadeau te doen. De foto houdt de jarige dan nog even tegoed! Indien je een fotoshoot bij mij boekt, zul je een afspraakbevestiging ontvangen waaraan mijn Corona Protocol toevoeg. Zo zorgen we samen voor een veilige fotoshoot!

BOEKEN

Wil jij ook iemand verrassen? Maak dan nu jouw afspraak middels het contactformulier op de site of bel mij op tel 06.55306.196. Ik hoor je!

Mocht je een babyshoot van jullie pasgeborene willen boeken  of bij geboorte een cadeaubon voor een newbornshoot willen geven? Dit is zeker mogelijk!  Newbornshoots vinden in de studio plaats en uiteraard wordt ook deze shoot op gepaste afstand volgens de richtlijnen van het RIVM gedaan. Ik hoor je graag als je een afspraak wilt inplannen.