LIEVE GROET SHOOT

CORONA

Nederland is getroffen door het vreselijke COVID-19 virus. Kinderen gaan niet meer naar school, het werk gebeurt zover mogelijk vanuit huis en heel veel ouderen zitten nog meer dan ooit in een isolement. Ouderen in instellingen en verzorgingstehuizen ontvangen geen bezoek meer, geen knuffel en gezellig praatje met kinderen en kleinkinderen, geen spelletje met andere bewoners in de koffiekamer, niets……  Opa’s en oma’s, die wekelijks op hun kleinkinderen pasten, moeten het doen met een praatje via telefoon, facetime en skype. Mensen die werken in de zorg dag en nacht, verjaardagen die niet gevierd kunnen worden.  Juist al deze mensen verdienen een opsteker! Iets waarbij even de zorgen vergeten worden en een lach op hun gezicht verschijnt.

LIEVE GROET SHOOT

Als beeldmaker breng ik een lach op andermans gezicht. Een foto maakt mensen blij en iets minder eenzaam. Zo ontstond afgelopen week de “Lieve Groet Shoot”: Een mini studioshoot van jullie kinderen, waarbij we in korte tijd een geweldige foto voor jouw opa en oma of mama die zieke mensen verzorgt, gaan maken. Tijdens de  fotoshoot maak ik spontane, vrolijke foto’s van jullie kind(eren). Je kunt kiezen uit 15 minuten fotografie voor slechts €25,- of 30 minuten fotografie voor €45,-. Kom je met meer dan twee kinderen of wil je ook een mooi portret van de kinderen alleen? Dan raad ik je aan de shoot van 30 minuten te boeken! Daags na de fotoreportage kunnen jullie online jullie album bekijken en foto’s bestellen. Ik druk de foto’s veelal zelf af iin prachtige kwaliteit en kan dus snel leveren. Iedere foto wordt op een kunststof plaatje geplakt, zodat hij niet kreukt in de brievenbus en mooi in de lijst blijft zitten. Voorafgaand aan de fotoshoot kies je de gewenste achtergrond: wit of licht grijs (zie voorbeelden hieronder).

DIGITAAL

Normaal is het bij mijn studioportretten niet mogelijk de foto’s na de opname digitaal af te nemen, echter begrijp ik dat het door de Corona uitbraak erg lastig kan zijn de foto’s af te geven of in de bus te gooien bij mensen die niet dichtbij wonen. Ik bied iedere klant dan ook éénmalig de mogelijkheid de shoot in zijn geheel digitaal in hoge resolutie af te nemen. De prijs voor de 15 minuten shoot digitaal is €149,- en voor 30 minuten shoot €195,- (waarbij u ook meer foto’s ontvangt).  Uiteraard is het ook mogelijk naast de digitale bestanden een mooie afdruk te bestellen. Deze actie geldt niet meer na opheffing van de isolatiemaatregelen.

CORONA MAATREGELEN

Ik leef alle voorschriften die de RIVM gesteld heeft  nauwlettend na. Voorafgaand aan iedere fotoshoot wordt de studiovloer gedweild, worden tafel, deurklinken, stopcontacten ontsmet en het toilet gereinigd, zodat jij en ik veilig zijn. Ik accepteer alleen pinbetalingen en zeer belangrijk: wanneer ik eén van de COVID-19 symptomen krijg of hier zelfs maar over twijfel, dan gaat uw shoot niet door. Ik verwacht van u hetzelfde. Bij binnenkomst is het even geen high-fives, box of handen schudden, maar heet ik jullie net zo welkom als anders. We houden ons ook aan de afstand van 1,5 meter. Gelukkig heb ik een beroep waarbij dit ook noodzakelijk is voor het scherpstellen van de foto :-).  Normaal leg ik het haar van je kind snel even goed, pak ik een handje vast om dat net op een andere plek te leggen, maar nu even niet. Ik reken erop dat jij mij hierbij wilt helpen. Wel gezellig ook toch? het resultaat gaat er zeker niet minder om zijn, want plezier maken gaat gewoon door!  Momenteel kunt u geen newborn- en babyshoots boeken. Voor het maken van deze foto’s moet ik te dicht bij jouw kindje komen en het ook kunnen aanraken. Dit is nu niet mogelijk. Het is helaas tot nader orde ook niet mogelijk een familiie- of groepsshoot te boeken. Het is natuurlijk wel leuk een cadeaubon voor een verjaardag cadeau te doen. De foto houdt de jarige dan nog even tegoed!

BOEKEN

Wil jij ook iemand verrassen? Maak dan nu jouw afspraak middels het contactformulier op de site of bel mij op tel 06.55306.196. Ik hoor je!

Mocht je een babyshoot van jullie pasgeborene willen boeken voor als dit alles weer voorbij is of bij geboorte een cadeaubon voor een newbornshoot willen geven? Dit is zeker mogelijk! Ik hoor je graag