BAREND & MONIQUE

BRUIDSREPORTAGE IN ZEELAND

Barend en Monique boekten hun bruidsreportage nadat ik kort maar gezellig met Monique aan de telefoon had zitten babbelen. De kennismaking in mijn studio vond een maand later plaats en wat was het gelijk al een toffe avond! De trouwdag zou geheel in Zeeland plaatsvinden. Het moest vooral een relaxte trouwdag zijn, zodat ze van alle momenten zouden genieten.

LOVESHOOT

Om elkaar beter te leren kennen krijgen bruidsparen momenteel bij boeking van hun bruidsreportage een mini loveshoot cadeau. Zo heb je voor je trouwdag al een goed idee wat je tijdens jullie bruidsreportage kunt verwachten. Het is allemaal niet zo spannend als men vaak vooraf denkt. Ik vind het zo belangrijk dat men van elkaar en het moment geniet, Zo ontstaan de mooiste beelden. Een keertje vooraf “oefenen” is dan alleen maar leuk! Kun je je op je trouwdag in ieder geval op de fotoshoot verheugen, gewoon omdat het zo leuk is om te doen!

DE TROUWDAG

Op 18 oktober breekt eindelijk de dag aan waarop Barend en Monique elkaar het jawoord zullen geven. Ook zullen ze vandaag in hun prachtig ingericht woning trekken. Helaas werken de weergoden niet mee, dus zijn we daags vooraf al genoodzaakt een binnenlocatie te zoeken. Erg vinden we dit niet, want de Grote Kerk in Goes is een decor die garant staat voor een waanzinnige trouwreportage! Het tweede deel van de bruidsreportage wordt al snel afgebroken door de harde wind, die de hoepel van de jurk hard langs de benen laat schuren. Overigens is met windkracht 6-7 is een meterslange sluier ook niet echt in je voordeel. Gelukkig hebben we de eerste minuten nog vast kunnen leggen, want juist de storm in combinatie met de doorbrekende zon maakten de lucht prachtig!

TROUWCEREMONIE

In Sint Anna, de voormalige Roomskatholieke kerk van Yerseke, vindt het burgerlijk huwelijk plaats. Ik kom erg graag op deze unieke sfeervolle locatie. Dit niet alleen vanwege het gastvrije ontvangst, maar zeker omdat het licht hier bijzonder mooi naar binnen valt . Dit geeft zo’n toffe sfeer aan de foto’s van de trouwceremonie! De vele gasten hebben een plekje gevonden en als bruid en bruidegom binnen komen, begint iedereen luid te applaudisseren. Nadat het jawoord is gegeven worden de ringen gewisseld en de akte is ondertekend. Het eerste deel is voorbij en dus is het tijd de bruidstaart aan te snijden. Hoe bijzonder is het om dit in de trouwzaal te kunnen doen. Lieve Barend en Monique: ik vond het een eer jullie trouwdag vast te mogen leggen en wens jullie alle geluk en liefde!

Ook eens vrijbijvend kennismaken? Gezellig. Vul hier het contactformulier in en je hoort snel of jullie datum nog beschikbaar is.