2 bevallingsfotograafDE GEBOORTE VAN JULLIE ZOON OF DOCHTER

“het allermooiste wat je ooit mee zult maken!”

Er is een baby’tje op komst! Een kindje van jullie samen dat groter en groter groeit in de veilige buik van zijn/haar mama. Hoe bijzonder is het om de ontwikkeling en groei van dit minimensje in je buik samen mee te maken. Misschien wordt dit jullie eerste bevalling of heb je dit al eens meegemaakt, iedere bevalling is uniek en bijzonder! De geboorte van jullie wondertje is een moment van jullie samen, zo puur en vol emotie. In een roes maak je alles mee en dan is het ontzettend fijn om later dit moment weer te kunnen herbeleven.

Graag leg ik de geboorte van jullie kindje voor jullie vast. In overleg met verloskundige of gynaecoloog zal ik bij jullie aanwezig zijn vanaf het moment dat jullie baby’tje bijna geboren gaat worden. Ik fotografeer alles; de mooie momenten samen, de sfeer om jullie heen, de geboorte, de momenten erna zoals de eerste blik en aanraking van jullie met je zoon of dochter, het doorknippen van de navelstreng, handen en voetjes, het opmeten, aankleden, de eerste slokjes aan de borst en een eventuele kennismaking met oudere broers en zussen. Met gepaste afstand maak ik foto’s van de mooiste, intieme en emotionele momenten, zodat je later alles nog eens rustig terug kunt kijken met deze herinnering voor het leven. Word de natuurlijke bevalling plots een keizersnede? In overleg met de artsen en jullie ga ik gewoon mee om toch de geboorte vast te kunnen leggen. Is dit niet mogelijk, dan maak ik foto’s na de geboorte zodra jullie weer terug zijn op de kamer. De reportage zal in zwart-wit worden gemaakt. Dit geeft een rustiger en zachter beeld in alle omgevingen.

Ik vind het erg belangrijk dat jullie een vertrouwd gevoel bij mij hebben en jullie je wensen duidelijk aan kunnen geven. Graag spreek dan ook vooraf alles met jullie door.

 

GEPLANDE BEVALLING OF KEIZERSNEDE €1199,-

Tijdsduur v.a. 5-6 cm ontsluiting tot een uur na de bevalling

80-100 foto’s in zwart-wit 300 dpi via we transfer

Fotoboek in maat 25×25 cm met 40 pagina’s / of 30×30 cm (+€100,-)

Excl reiskosten a €0,55 p.km

Ook verzorg ik graag jullie geboortekaartje

 

geboortefotograaf Zeeland

2 geboortefotogeboorteshoot geboortefoto fotoshoot tijdens geboorte bijzondere geboortefotografie2 bevallingsfotografie Zeeland