bijzondere geboortefotografieDE GEBOORTE VAN JULLIE ZOON OF DOCHTER

“het allermooiste wat je ooit mee zult maken!”

Er is een baby’tje op komst! Een kindje van jullie samen dat groter en groter groeit in de veilige buik van zijn/haar mama. Hoe bijzonder is het om de ontwikkeling en groei van dit minimensje in je buik samen mee te maken. Misschien wordt dit jullie eerste bevalling of heb je dit al eens meegemaakt, iedere bevalling is uniek en bijzonder! De geboorte van jullie wondertje is een moment van jullie samen, zo puur en vol emotie. In een roes maak je alles mee en dan is het ontzettend fijn om later dit moment weer te kunnen herbeleven.

Jullie willen het moment van geluk wanneer jullie je kindje voor het eerst in de armen hebben heel graag vast laten leggen, maar zitten niet echt te wachten op de aanwezigheid van een fotograaf tijdens de bevalling? Dan past de after-birth shoot wellicht bij jullie! Jullie bellen mij zodra het kindje er bijna is of na de geboorte, afhankelijk van jullie wensen van fotografie. Na de eerste momenten van jullie drietjes zal ik er zijn en naast het opmeten, wegen, de eerste slokjes aan de borst, de apgarscore, het hielprikje en het aankleden heel veel andere mooie intieme momenten voor jullie vastleggen.

AFTER-BIRTH SHOOT €799,-

Fotoreportage van 1,5 uur na de geboorte

incl. 40-60 foto’s in zwart-wit 300 dpi via we transfer

Fotoboek in maat 25×25 cm met 30 pagina’s / of 30×30 cm (+€75,-)

Excl reiskosten a €0,55 p.km

Mogelijkheid tot verzorgen van jullie geboortekaartje

 

after birth fotoshootlief zusjeafter birth fotografie Bevallingsfotograaf Middelburgbijzondere babyfoto geboorte bevallingsfotografie in Kapelle Goes Vlissingen  bijzondere geboortefotos Goes emotionele geboortefoto geboortefoto Goes geboortefotografie Zeeland